Za zamčenými dveřmi přehled
Když si Nora Davisová dělala jako malá v pokojíčku úkoly, netušila, že její otec zatím ve sklepě vraždí ženy. Až do dne, kdy se jim u dveří objevila policie. O desítky let později je Nořin otec stále za mřížemi a ona je úspěšná chirurgyně s poklidným a osamělým životem. Nikdo netuší, že její otec byl sériový vrah. Pak však Nora zjistí, že jedna z jejích pacientek byla zavražděna – a to stejně děsivým a jedinečným způsobem, jakým vraždil i její otec. Někdo ví, kdo Nora je, a chce, aby za ten hrůzný zločin nesla zodpovědnost. Jenže ona není vrah. Policie jí nemůže nic přišít. Pokud se jí tedy někdo nepodívá do sklepa.... celý text
Originální název: The Locked Door, 2021
Co říkají o knize uživatelé?
Tento psychologický thriller zaujme čtenáře napínavým dějem a silnou atmosférou. Hlavní postava, doktorka Nora, se vyrovnává s temnou minulostí, která ji neustále pronásleduje. Autorka mistrně buduje napětí a každá kapitola čtenáře vtahuje hlouběji do příběhu. Zvraty a tajemství udržují zájem až do překvapivého konce, který mnohé šokuje. Více v komentářích.
Komu by se kniha Za zamčenými dveřmi mohla líbit?
- Fanoušci psychologických thrillerů
- Čtenáři, kteří mají rádi napínavé příběhy
- Milovníci komplexních postav a jejich vnitřních konfliktů
- Ti, kdo ocení překvapivé zvraty v ději
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za zamčenými dveřmi. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 399 komentářůSouvisející novinky - Za zamčenými dveřmi (16)
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2025)
01.09.2025
Pravda někdy zabíjí...
07.04.2025
100 nejčtenějších knih roku 2024
27.12.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Za zamčenými dveřmi v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 20x |
| v Přečtených | 2 098x |
| ve Čtenářské výzvě | 797x |
| v Doporučených | 96x |
| v Mé knihovně | 458x |
| v Chystám se číst | 635x |
| v Chci si koupit | 175x |
| v dalších seznamech | 26x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
vraždy thrillery napětí sérioví vrazi tajemství vězni psychické problémy mezilidské vztahy doživotní trest odnětí svobody rodinná tajemství sklepy, sklepení prolínání minulosti a současnosti světová literatura chirurgové v uzavřeném prostoru, v pastiFreida McFadden také napsal(a)
| 2023 | Pomocnice |
| 2024 | Za zamčenými dveřmi |
| 2024 | Tajemství pomocnice |
| 2025 | Žádné lži |
| 2025 | Pomocnice odvedle |

88 %
78 %

Moje první setkání s autorkou. Vlastně jsem po téhle knize sáhla jen pro to, abych splnila letošní čtenářskou výzvu: "dveře" v názvu knihy. A vůbec to nebyla špatná volba, kniha byla čtivá, měla dobré tempo a spád. Byla jsem v napětí, co se na další stránkách odehraje. Ale teda hlavní postava - Nora, mi byla docela nesympatická, nebo ten dojem vyvolávalo to, že jsem ji podezírala? Těžko říct. Každopádně konec mě totálně dostal a překvapil. Měla jsem svůj typ (vlastně několik), ale to co přišlo jsem opravdu nečekala.
Musím přiznat, že mě autorka překvapila a kniha se mi hodně líbila.Nejspíš tedy zkusím i další knihy autorky.