Z babiččiny zahrádky do dědova sklípku přehled

Z babiččiny zahrádky do dědova sklípku https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537054/bmid_z-babicciny-zahradky-do-dedova-skli-6628c4598ef3b.jpg 5 2 2

Kniha Z babiččiny zahrádky do dědova sklípku spojuje milé povídání s mnoha, mnoha receptů z bylinek na čaje, výluhy, zápary, masti, olejů, octů..., podomáckou přípravu alkoholu s moudrostmi našich babiček, které věděly, jak alkohol – ve spojení s dalšími dary přírody, ovocem a bylinami – může pomoci při léčení různých neduhů. Vše vytištěno na kvalitním papíře se spousty doprovodnými fotografiemi.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Z babiččiny zahrádky do dědova sklípku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

dasa6360
19.05.2024 5 z 5

Kouzelný průvodce, který vás zavede do světa tradičního českého venkova, plného chutí, vůní a vzpomínek. Autorka čerpá z bohaté rodinné tradice a předává znalosti, které se v její rodině dědí po generace. Každý recept a každá rada jsou prověřené časem a praxí.

Kniha, která má v mé knihovničce navždy své čestné místo. A rozhodně si nenechám ujít ani V babiččině kuchyni od Tří králů do Vánoc.

PREBURDA
29.04.2024 5 z 5

Tento poklad jsem našla v antikvariátu. Je to studnice úžasných rad a receptů našich předků. V době kdy bylinky a vůbec příroda je v plné síle, tuto knihu mám stále po ruce. Krásná kniha.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Z babiččiny zahrádky do dědova sklípku v seznamech

v Přečtených2x
v Doporučených1x