Vzpomínky ledu přehled

Vzpomínky ledu https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg 5 530 530

Malazská Kniha padlých série

< 3. díl >

Popis knihy zde zatím bohužel není...

Toto vydání knihy ještě není v prodeji.
Literatura světová Romány Fantasy
Bude vydáno: , Planeta9
Originální název:

Memories of Ice , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzpomínky ledu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (78)

evilunicorn
29.04.2024 5 z 5

Pořád si říkám, kdy přijde ten díl, který mé nadšení trochu zchladí a ono furt nic! Mně to prostě fakt baví, ten způsob, jakým autor píše a tvoří příběh. Ano, člověk se musí trochu víc soustředit, aby se v tom neztratil, ale.. Ty postavy, tak živě a nádherně napsané-to za to prostě stojí. Opět plný počet, za mě zaslouženě.

CharlesWard
19.04.2024 3 z 5

Tak se po 3 letech zase potkáváme s panem Eriksonem. Přišlo na mě období, kdy jsem dočetl veškeré dostupné aktuální fantasy a můj vnitřní čtenář začal dostávat fantasy hlad. Oprášil jsem tedy jednu sérii, kterou jsem naposledy četl před 2.5 lety! Tehdy jsem byl ze stylu autorova psaní zhnusen (první kniha mě zrovna nenadchla, ta druhá naprosto zmátla a u téhle jsem usoudil, e nehodlám něčím takovým vůbec ztrácet čas). Jenže jsem si mezitím někde přečetl komentář, že od cca 4. knihy se to začíná zlepšovat a čtenář už se v tom myšlenkovém klystýru autora začíná pomalu orientovat. Samozřejmě jsem absolutně nevěděl, co se ve světa Malazu předtím odehrálo a tak jsem si čtení knihy dal jako test. I tady bohužel pokračuje moje zmatenost mezi většinou postav, ale tak nějak jsem si udělal ucelenou představu a asi to všechno zhltnu nárazově. Jdu na 4. díl a uvidíme...


Frizer
03.09.2023 5 z 5

Vzpomínky Ledu jsou asi nejvíc akční, dynamický a zábavný díl celého Malazu. Třetina knihy je jedna velká bitva, poměrně dobře zpracovaná. Rychlý Ben ukazuje co umí a ostatní Paliči mostů mu zdatně sekundují. Balast typu.... dinosauři se šavlema, šamanka s x osobnostmi a Barghasty jsem schopen překousnout. Kdyby se kniha osekala od nesmyslů a zbytečných linek na polovinu, bude to skvělá Fantasy jízda....takhle jen klasický, lepší Erikson.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vzpomínky ledu v seznamech

v Právě čtených16x
v Přečtených787x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených78x
v Knihotéce369x
v Chystám se číst153x
v Chci si koupit72x
v dalších seznamech1x