Vražedná naděje přehled

Vražedná naděje https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536564/bmid_vrazedna-nadeje-661ecee0d6d69.jpg 5 48 48

Madison Harperová série

< 4. díl

Přípravy na Den díkůvzdání v městečku Lost Creek jsou v plném proudu, když Madison přivolají k vraždě pečovatelky. Kdo mohl zabít tak laskavou ženu, která celý svůj život pomáhala ostatním? Nečekaný předmět nalezený na místě činu by mohl vyšetřování posunout správným směrem – pak ale dojde k šokujícímu úmrtí v policejním týmu. Nate Monroe mezitím řeší šest let starý případ zmizení manželky a vnuka majitele místního bistra. Je možné, že mají všechny znepokojivé události společného jmenovatele?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Kniha Zlín
Originální název:

Gone to Her Grave , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedná naděje. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Ísačop
včera 5 z 5

(SPOILER) Jo, jo, jo...

Přečteno s očekáváním.

Jo, splnilo to všechno. Bylo to čtivé, napínavé, vysvětlující co bylo kdysi.

Ovšem...

Já nevím, Wendy, ale nemůže být další pachatel i někdo jiný než policajt z místní stanice? Už to začíná být trochu trapný a otřepaný...

Ale děj super, žádná nuda, stojí za přečtení!

Áňa 998
včera 5 z 5

Série od Wendy Dranfield se ke mně dostala minulý rok. V celku rychlém sledu jsem je četla hned po sobě. Říkala jsem si, ze tři díly stačí, protože jsem se bála, aby autorka sérii nezabila kvantitou. Teď jsem ale po dočtení čtvrtého dílu, Vražedné naděje, a musím říct, že moje obavy byly úplně zbytečné.
.
Opět se setkáváme se známými postavami. Nechybí Madison, už coby policistka v Lost Creek, zbavená obvinění a ani Nate s psím parťákem Brodym, který se rozhodl pro cestu soukromého detektiva.
.
Ani v tomto díle zločin nespí a hned z počátku knihy jsme hozeni do vraždy Terri, mladé ženy, která na všechny působila milým dojmem. O to víc je její smrt záhadná. Madison se pouští do vyšetřování, ale brzy jí překvapuje další tragédie.
.
A pak je tu Nate, který jako soukromý detektiv taky nelení. O otevření starého případů ho požádá Vince Rader, který už šest let postrádá manželku a vnuka. Nikdo neví, kam zmizeli, ale od toho tu je teď Nate, aby záhadě přišel na kloub. Na tento případ už se v minulosti narazilo, takže jsem ráda, že přišel na řadu.
.
Autorka má dar vést dvě hlavní linky, pak pár vedlejších, vše zamotat a ještě nějak propojit. Zároveň ve svých knihách využívá krátké kapitoly a její příběhy jsou čtivé, plně akce. Zároveň ale ani ona nezapomíná na osobní životy postav.
.
Lituju jediného - že jsem měla zase přečteno tak strašně rychle. Touhle sérií se prostě nedá šetřit, do ní když se pustíte, její obsah prostě vdechnete a pak čekáte na další díl.


broskev28
předevčírem 5 z 5

V skrytu duše jsem toužila po dalším příběhu, jehož protagonisty budou Madison a Nate, ale brala jsem to jen jako zbožné přání. Jakmile jsem zjistila, že to je realita, neváhala jsem utratit v nejbližším knihkupectví nehorázných 447 Kč (a to máme nulovou DPH na knihy!!!) a během jediného dne jsem knihu „sfoukla“; doporučuju přidat výraznou nálepku "návykové".
Pořád ještě máme co zjišťovat, ovšem Nateova dávno zmizelá přítelkyně i nedávno zesnulý Rex zůstanou záhadou i nadále. V tomto dílu sledujeme pátrání, které Nate zahájil na základě Vinceho žádosti, pátrání po jeho manželce a vnukovi, kteří zmizeli před pěti lety.
I další díl téhle série mohu s klidným svědomím doporučit – je čtivý, srozumitelný a možná i reálný, bohužel . . .

všechny komentáře

Související novinky (1)

Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)

12.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vražedná naděje v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených62x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených7x
v Knihotéce74x
v Chystám se číst93x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

2022  89%Pád do tmy
2023  93%Volání o pomoc
2023  95%Příchuť zla
2024  97%Vražedná naděje