Vražda v lázních Luhačovicích přehled

Vražda v lázních Luhačovicích
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/334226/mid_vrazda-v-laznich-luhacovicich-vWA-334226.jpg 3 36 36

Rok po skonu mladé pražské knihovnice Edity Krejzové získá její bratranec Prokop deníkové záznamy, které vnášejí do posledních dnů Editina života nové světlo. Prokop má dost důvodů, aby se do podivného případu nezaplétal, avšak někdejší přítel zesnulé ho přece jen přemluví. Vydání druhé.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražda v lázních Luhačovicích. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Iki1
05.09.2023 1 z 5

Na počátku je vcelku dobrý nápad - na základě deníku zkusit vybudovat nosný příběh s vraždou či sebevraždou. Autorka sem nasypala velké množství postav, většinou nesympatických, včetně hlavního hrdiny. Ovšem postavy se v průběhu děje nijak nevyvíjejí. Děj je všelijak proplétaný, snažil jsem se v průběhu čtení odhadovat další vývoj, ale autorka jakoby rezignovala na jakýs takýs progres. Přišlo mi, že se při psaní jakoby točí v kruhu, a tak se na konci ocitáme zase na počátku a nejsme nijak chytřejší v objevu toho, proč vlastně tako kniha vznikla.

TeaPeter
13.08.2023 1 z 5

Hodně divná kniha. Vlastně jsem ani nepochopil, proč ji autorka napsala, co vlastně chtěla tou hrou nesympatických postav sdělit.


pepa4081
17.04.2021 1 z 5

Nedávno jsem přečetl knihu paní Moravcové Smrt nenosí brýle a hodnotil ji jako slabší průměr. Ze zvědavosti jsem sáhl ještě po knize Vražda v lázních Luhačovicích a nic dalšího už od autorky zkoušet nebudu. Postavy nesympatické, atmosféra žádná, pro mne velká nuda. Stálo mne hodně přemlouvání, abych knihu vůbec dočetl.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vražda v lázních Luhačovicích v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených46x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených2x
v Knihotéce39x
v Chystám se číst7x