Víš, že tě miluju? přehled

Víš, že tě miluju?
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345676/bmid_vis-ze-te-miluju-htP-345676.png 4 1128 1128

DIMILY série

< 1. díl >

Seznámit se s novou rodinou vlastního otce, kterého jste neviděli několik let, to nezní jako lákavé prázdniny v Kalifornii! Eden se potkává se třemi nevlastními bratry, z nichž ten nejstarší je černou ovcí rodiny a od začátku s ním naráží na komunikační problémy. Čím víc se jej snaží pochopit a najít k němu cestu, tím je jí jasnější, že k němu cítí mnohem víc. Tyler je ale složitá osobnost a jednoduché to s ním opravdu nebude. *DIMILY je zkratka tvořená z prvních písmen názvu prvního dílu trilogie Did I Mention I Love You? Autorka Estelle Maskameová má obrovskou fanouškovskou základnu a její série se ve světě stala fenoménem. Ve Velké Británii se DIMILY trilogie zařadila do žebříčku pěti nejlepších young adult knih všech dob.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Víš, že tě miluju?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (249)

terezaterka2000
předevčírem 3 z 5

Kniha né že by byla špatně napsaná, to asi ani ne.
Spíše už nejsem asi cílovka a pro mé 24leté já už tohle prostě není. Jen samé večírky, párty.
Všem bych místo příběhu Eden a Tylera doporučila všemi deseti příběhu Noah a Nicka aneb knihy Moje vina, Tvoje vina, Naše vina od autorky Mercedes Ron. Jedná se také o nevlastní sourozence, co se do sebe zamilují.
Já to prostě Eden a Tylerovi nějak nevěřila a další knihy autorky číst asi ani nebudu.

Leído
19.04.2024 5 z 5

Knížku jsem si koupila už před časem a vůbec nevím proč, když jsem evidentně o generaci jinde. A i přesto, že jsem se nedokázala občas odprostit od toho politovat rodiče, tak mě příběh úplně pohltil. Už od první kapitoly jsem se nějakým záhadným způsobem dokázala ztotožnit s šestnáctiletou dívkou a prožívala s ní lehkovážné mladické léto a zamilovala se spolu s ní do Tylera. Zvláštní je, že ani nedokážu určit, co přesně se mi na té knížce tak líbilo. Možná mi seděl autorky styl, který mě pořád hnal dopředu, možná ta atmosféra, kterou dokázala vykouzlit, charaktery, které nebyly přes kopírák. Jedno ale vím. Právě jsem na krátký příjemný čas značně omládla :)


Pája699
19.01.2024 4 z 5

Upřímně, ani přesně nevím co si mám o knize myslet. Chtěla jsem dát původně pouze 3 hvězdy za nudný, vleklý a nic neříkající začátek, ale rozmyslela jsem si to :-D od určité chvíle mě příběh pohltil a začal bavit.

Tylerovo chování mi dalo ale zabrat......ze začátku jsem ho vůbec nechápala a měla jsem problém, toho kluka vůbec pochopit. Sice si mě ještě úplně nezískal na svoji stranu, ale věřím, že pokračujícím příběhem to napraví .-)

Eden......její věčná otázka a Proč? Byla též chvílemi nesnesitelná :-D Na druhou stranu, se o Tylera zajímala, jako ještě nikdo z jeho okolí a kamarádů. Nooo uvidíme co přinese další pokračování.

Nevlastní sourozenci....zakázaná láska....srdci ale neporučíš.....těším se na pokračování!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (29.5. - 9.6.)

30.05.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Víš, že tě miluju? v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených1 695x
ve Čtenářské výzvě146x
v Doporučených109x
v Knihotéce503x
v Chystám se číst430x
v Chci si koupit120x
v dalších seznamech15x