Verity přehled

Verity
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463674/bmid_verity-rvT-463674.jpg 4 2908 2908

Psychologický triler s veľkou dávkou romantiky, posadnutosti a manipulácieSlávna spisovateľka Verity Crawfordová nedokáže po ťažkej autonehode dopísať svoju najúspešnejšiu knižnú sériu. Vydavateľstvo požiada o jej dokončenie málo známu autorku Lowen Ashleighovú, ktorá na pokraji svojej finančnej ruiny prijíma celoživotnú pracovnú ponuku. Prichádza do domu Crawfordovcov, aby si preštudovala a pretriedila roky Veritiných poznámok a nápadov v nádeji, že nájde dosť materiálu na napísanie knihy. V chaotickej pracovni nečakane odhalí Veritinu autobiografiu, ktorú nemal nikdy nikto čítať. Strana za stranou odhaľuje desivé tajomstvá, šokujúce priznania a spomienky. Pred Lowen sa zrazu objavuje celkom nová, desivá bytosť, temnejšia než samotné postavy z Veritiných trilerov. Kto v skutočnosti je Verity Crawfordová? A sú mrazivé tiene v dome naozaj len tieňmi?... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: ekniha , Lindeni
Originální název:

Verity , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Verity. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (844)

pavlina4737
předevčírem 1 z 5

(SPOILER) Co jsem to právě přečetla?

Fakt jsem chtěla dát Coleem Hoover ještě jednu šanci, po tom It ends with us, což bylo hrozné fiasko, ale tohle??

Čtu psychothrillery a thrillery hodně. Čtu dokonce thrillery, které se zdají být víc drsné než tohle, Keplera, Nesbøa, Anderse De La Motteho a další, ale z tohoto se mi zvedal kufr, fakt nemám ráda, když jde v knize o smrt nebo vraždu malých dětí, to je pro mě obrovské ne.

Celou knihu jsem si myslela, že to je tak, že Verity je manipulatorská kráva a na konci jsem zjistila úplný opak a že vlastně villain je ten Jeremy a Lowen.

Pardon, ale Lowen je taky pěkná p*ča, když ví že nemá peníze, což se v té knize muselo milionkrát zdůraznit, tak vezme to, že dopíše 3 díly ze série, které napsala Verity, které ještě k tomu Lowen nikdy nečetla, bravo girl, gratuluji. No a potom, když začne být paranoidní, sebere Jeremyho Verity, tak místo toho, aby vypadla z toho baráku, jak ji to tam nahání strach a ZŮSTANE tam kvůli tomu, aby mohla mrdat s týpkem, který ji ještě klidně zamyká v ložnici, like are you dump or what?

No a potom, jak to Verity mohla předstírat celou dobu, to jako na ni lékaři nepoznali? Očividně ta ošetřovatelka, která se o ní starala byla úplně debilní, že si ničeho nevšimla.

A ta Lowen, hlavní postava úplně bez charakteru, jen se musí prohlašovat, jak má fobii z lidí, byla namesicna a neumí si udělat poradny marketing na svoje knížky, jak si pak myslí, že se budou prodávat, když je ani neumí pořádně propagovat, pak se nemohla divit, že je chudá, jak kostelní myš, když si neumí ani stát za svou tvorbou. A pak si prostě udělá mimino s Jeremym a bere to jako záchranu jeho a jí, když borka sebrala práci Verity a i manžela.

Myslím si, že tuhle knížku mají rádi lidi, kteří moc nečtou tento žánr a jakmile si poprvé přečtou tuhle knihu, která se bere jako thriller, tak jsou z toho usnesení, jak je tohle úžasná knížka a masterpiece. Ne, není a jsou rozhodně lepší knihy v tomto žánru než tahle

Dávám 2 hvězdy, protože kniha byla napsaná hodně čtivě a nebylo tam moc postav na zapamatování, ale od autorky už si nic nepřečtu.

Ešína
26.05.2024 5 z 5

Wtf? Co to bylo... Tohle byl opravdu nadupaný, překvapující a napínavý příběh, který jsem četla s pusou dokořán.


ZuzanaZ83
23.05.2024 5 z 5

Naprosto nečekaná pecka.

Hlavní postavy nechápete, odsuzujete, nesnášíte. A pak se vám zatají dech.

A je tam hodně sexu.

všechny komentáře

Související novinky (11)

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023


100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022


50 nejčtenějších knih roku 2021

27.12.2021

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (4)

Není to láska na první pohled, dokud s tím člověkem nejste tak dlouho, aby se to láskou na první pohled stalo.


Když jsem otevřela oči, spatřila jsem muže, který v tuhle chvíli nemyslel na nic jiného než na to, co právě dělal. Neměl žádný vzdálený výraz v očích. V tu chvíli jsme existovali jen my dva.


Umíme oddělit realitu od fikce tak, až to vypadá, jako bychom žili v obou světech, ale nikdy ne najednou.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Verity v seznamech

v Právě čtených32x
v Přečtených3 744x
ve Čtenářské výzvě693x
v Doporučených293x
v Knihotéce905x
v Chystám se číst1 190x
v Chci si koupit335x
v dalších seznamech21x