Ve tmě jsme všichni stejní přehled

Ve tmě jsme všichni stejní https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481224/bmid_ve-tme-jsme-vsichni-stejni-5iI-481224.jpeg 4 59 59

Místní podivín Wyatt, kterého ostatní obyvatelé texaského města obviňují ze zmizení jeho sestry a otce, jednou v polích v mystickém kruhu z pampelišek najde jednookou dívku. Vezme ji k sobě domů, kde ji najde policistka Odette, bývalá Wyattova přítelkyně. Ta se ji pokusí zachránit, ale přitom stále pátrá, co se stalo Wyattově sestře, která měla náhodou velkou slabost právě pro pampelišky. Podaří se Odette ochránit Wyatta, svou sestřenici Maggie i nalezenou dívku, která odmítá mluvit? Stojí za vším její parťák Rusty, který kdoví proč nikdy nesundává sluneční brýle? Nebo další kolega, který se jí možná vloupal do zásuvky stolu na policejní stanici? A stále je zde Odettin manžel Finn, který jako právník může na případu rovněž jenom vydělat, nebo psycholožka z dětství, která sní o vydání bestselleru. Ničemu nepomůže ani dokumentární film bulvární televize, který rozvíří hladinu pobouření ve městě.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Vendeta
Originální název:

We Are All the Same in the Dark , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ve tmě jsme všichni stejní. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

VetDejvid
03.03.2024 2 z 5

Uf, toto mi fakt nesadlo. množtvo krátkych zbytočných viet dosť prerušuje plynulosť deja. Celkovo mi Heaberlinin štýl písania nesedí. Zápletka a príbeh priemerné. Jediné plus za to, že sa to číta rýchlo a ľahko.

MartinaCh27
11.02.2024 4 z 5

"Ve tmě jsme všichni stejní" od Julie Heaberlin je napínavý thriller, který čtenáře vtáhne do spletitého světa tajemství, intrik a emocí. Autorka vytváří atmosféru napětí a nejistoty, která drží čtenáře v kleštích od prvních stránek až do rozuzlení.

Příběh nás zavádí do malého texaského městečka, kde se střetávají minulost a současnost, lži a pravda. Hlavní postavy se ocitají ve složitých situacích, kdy musí čelit svým démonům a odhalit temné tajemství, které ohrožuje nejen jejich vlastní životy, ale i celou komunitu.

Julia Heaberlin dokáže mistrovsky vykreslit psychologii postav a rozvíjet jejich charaktery prostřednictvím náročných situací a konfliktů. Její schopnost vytvářet napínavé zápletky a nečekané zvraty čtenáře nepouští ani na okamžik a drží ho v napětí až do samého konce.

"Ve tmě jsme všichni stejní" je knihou pro ty, kteří milují napínavé a spletité thrillery, které je nechají přemýšlet a hádat, co se stane dál.


broskev28
28.12.2023 4 z 5

Detektivka - nebo thriller, jak chcete - která nabízí víc než jen pátrání po padouchovi. Způsob, jakým jsou vykresleny postavy i prostředí, mě velmi překvapil, nemohla jsem hltat stránky a spěchat k vyřešení, protože tady to jednoduše nejde. Černé a bílé není striktně vymezeno, nápověda se ukrývá na nečekaných místech a vy musíte hlídat každé slovo každé postavy.
A naprostá pecka, alespoň pro mne, je první a poslední stránka příběhu!
Černooké Zuzany jsem nečetla, ale tohle mě zaujalo.

"Člověk, který prohlásil, že za peníze se nedá koupit štěstí, nikdy neměl peníze," odpoví dr. Grecová.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (32. týden)

08.08.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ve tmě jsme všichni stejní v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených89x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených4x
v Knihotéce113x
v Chystám se číst89x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech1x