Hraj mrtvého přehled

Hraj mrtvého https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337711/mid_hraj-mrtveho-BV3-337711.png 3 71 71

"Drahá Tommie, přemýšlela jste někdy o tom, kdo vlastně jste?" Dopis začínající touto větou dostala Tommie McCloud jen několik dní po smrti otce a převrátil jí život vzhůru nohama. Žena, která dopis napsala, tvrdí, že Tommie je její dcera, kterou neznámý člověk, když byla ještě dítě, před jednatřiceti lety unesl. Tommie chce věřit tomu, že je to podvod, ale ať chce nebo nechce, je vtažena do hrůzné minulosti: vyvraždění rodiny v Chicagu, vraždy oklahomské královny krásy a únosu dívky jménem Adriana. Tommie svádí boj s časem, neviditelný stalker ji pronásleduje a tajemství zůstává uzamčené v demencí postiženém mozku staré ženy, o které si Tommie vždycky myslela, že je její skutečnou matkou.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Omega
Originální název:

Playing Dead , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hraj mrtvého. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (24)

LusSyNDA
15.08.2022 4 z 5

Mně se knihy od spisovatelky líbí - v pořadí již 3. kniha kterou jsem přečetla. Poita knihy - přijde mi dopis, že moje matka je úplně někdo jiný než jsem si celý život myslela - mě naprosto uchvátila a toužila jsem zjistit jaká je pravda. Jediné co mi sem tam vadilo, byly divně navazující kapitoly. Člověk když přestal číst a druhý den začal novou kapitolu, vůbec ho to nenakoplo o čem předchozí stránky byly. Ale dávám plus za velmi propracované rozuzlení celé knihy až úplně v poslední kapitole. Složitá zapletka asi z 5ti (?) různých dějových linek pro mě byla velmi zajímavá.

kercah
29.04.2022 4 z 5

Ze začátku jsem moc nevěděla co od knihy očekávat - moc mi nesedí to kovbojské prostředí, ale ve finále se z toho vyklubala celkem čtivá kniha.


Julinka679
11.04.2022 4 z 5

(SPOILER) Hlavní hrdinka sympatická, děj svižný ale za mě trochu překombinovaný, úplně mi neseděla příběhová linka s falešnou matkou (hrozná herečka), asi bych spíše ocenila kdyby na tom bylo něco pravdy a to by bylo asi více šokující než to, že v konečném důsledku se jen dovídáme, že otec Tommie je vlastně její nevlastní.
Rozhodně knížka není špatná, je plná napětí, četla se velmi svižně a já ji přečetla během chvilky takže si nestěžuji.

Nejnovější autorčina kniha si ode mě získala vyšší hodnocení ale tady končím jen o půl * méně, takže za mě 4* a doporučuji! :-)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (29.1. - 11.2.)

29.01.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hraj mrtvého v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených105x
ve Čtenářské výzvě25x
v Doporučených4x
v Knihotéce110x
v Chystám se číst118x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

vraždy stalking thrillery pro ženy Chicago

Autorovy další knížky

2017  69%Černooké Zuzany
2018  64%Papíroví duchové
2018  67%Hraj mrtvého
2021  75%Ve tmě jsme všichni stejní