Venom přehled

Venom https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/263954/mid_ultimatni-komiksovy-komplet-072-ven-263954.jpg 4 55 55

Bývalý mariňák Eugene "Flash" Thompson obětoval své zemi vše. Nyní dostal druhou šanci a přihlásil se k přísně tajnému projektu označovanému jako Operace Venom. Propojený s mimozemským symbiontem, který byl kdysi Spider-Manovým kostýmem, se musí pokusit najít dost vůle, aby využil své schopnosti ke konání dobra, jinak riskuje, že se stane další obětí symbiontových temných tužeb.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Venom. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

georginaa
24.07.2022 4 z 5

Vyloženě komiksy nekupuji, ale když se mi dostanou do ruky, nenechám si to ujít. Jakmile jsem přečetla, že mimozemský symbiont se převtělí do lidského člověka, stahuje se mi krk, jako kdybych se dusila. Nicméně musím brát v potaz, že výmyslům se meze nekladou a ne každý má chuť na takový počin. Je to jak vetřelec co vám užírá život. Nakonec jsem byla ráda, že jsem to dolouskala a můžu přejít opět na něco jiného.

ArkAngel
17.07.2022 3 z 5

Venom startuje s novou tváří a tentokrát je to agent ve službách USA. Kresbu má komiks přímo parádní a slouží spíše se seznámením s hrdinou v nové podobě. Není to žádný velký příběh, ale pár misí, které jsou vzájemně propojeny a navíc ovlivní i Flashův obyčejný život, kdy se do toho připlete i dobrý soused Spider-Man. Agent Venom je super, ale přijde mi, že tyhle variace na variace jsou sice více cool, ale nemají už toho tolik co nabídnout, protože tu všechno x-krát bylo.


ludek.n
10.01.2022 4 z 5

Mimozemský symbiont Venom, který pro přežití potřebuje hostitele, je momentálně majetkem armády Spojených států, která ho používá pro svoje vlastní cíle. Spojení s handicapovaným válečným veteránem Eugenem „Flashem“ Thompsonem dalo tvůrcům nebývalou škálu možnosti, jak se postavit k odvěkému zápasu dobra a zla, bezohledné touhy zabíjet, anebo být prospěšný svému okolí. Thompson se nepotýká jenom s Venomem, kterého „nosí“ a který se ho snaží zlákat na temnou stranu, ale má i svoje vlastní démony, proti kterým musí bojovat. Scenárista Rick Remender se do tohoto zápasu pustil s odvahou a odhodláním. Podle mého mu ne vždy vše vyšlo, ale i tak se drží nad vodou a ukrajuje si z koláče Venomovými zuby pořádně velká sousta. Koneckonců má se o co opřít, neboť záda mu kryje svou výbornou kresbou Toni Moore. Fenomenální jsou především jeho bojové scény, ať už s Jackem O´Lanternem, lovcem Kravenem, Crime-masterovými poskoky, Human Flyem nebo vrcholem všeho Spiedermanem. Předvádí v nich neuvěřitelný cit pro dynamiku, úhel pohledu a rozvržení scény, který už se blíží filmovému zpracování. Rozhodně dávám palec nahoru.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Venom v seznamech

v Přečtených65x
v Knihotéce49x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech3x