Ultimate Spider-Man: Smrt Spider-Mana přehled

Ultimate Spider-Man: Smrt Spider-Mana https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/286666/bmid_ultimate-spider-man-smrt-spider-man-VYI-286666.jpg 4 46 46

Šest Spideyho nenebezpečnějších protivníků - Norman Osborn, doktor Otto Octavius, Electro, lovec Kraven, Sandman a Vulture - uteklo z vězení S.H.I.E.L.D.u. Spojená svou nenávistí k pavoučímu hrdinovi se tahle zlověstná tlupa rozhodne pomstít Petru Parkerovi za své minulé porážky. Jejich cílem je Spider-Manova rodina a jeho přátelé. Ultimate Spider-Man musí podstoupit největší oběť, aby své šílené protivníky zastavil jednou provždy.... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Ultimate Spider-Man: The Death of Spider-Man


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ultimate Spider-Man: Smrt Spider-Mana. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Raido26
31.03.2021 4 z 5

Tento spider-man se zvládl vyhnout spoustě klišé, které mě po letech čtení "pláštěnkovek" začínají unavovat. Příběh je přízemní, uvěřitelný a nikdo si tu na nic nehraje. Bendis krásně buduje atmosféru a ani dialogy postav zde nejsou jen zbytečné tlachání. Vše tu má svůj význam. Bohužel, i když se Bendis snažil vyhnout ohranému závěru, jistým klišé přece jen neunikl. Samotný konec neměl tak úplně atmosféru v jakou jsem doufala, i tak je to ale solidní komiks a za mě rozhodně 4,5*/5*.

Delphín
22.01.2021 4 z 5

Úctyhodné zakončení fajn série!
Ta obětavost pro druhé z Petera sálá víc než kdy dřív a já si jeho odhodlání užíval. Věříte mu tu vůli a ten strach o své blízké Závěrečný fight byl skvělý. Správná mlátička kde Spideymu pomalu dochází síly ale do poslední kapky krve bojuje o své nejbližší. A závěrečná poslední kresba? Doják. Ještě větší doják to ale mohl být, kdyby smrt Spider-Mana přišla nečekaně, tak nějak by to ještě víc vzalo za srdce. Rovněž některé pasáže byli zbytečně uspěchané. Bendis se asi těšil na závěrečnou velkou bitvu a ta se mu povedla!
Když se za tím obecně ohlédnu, Ultimate série měla pár slabších sešitů, ale ve většině případů si Ultimate Spider-Man držel velice vysokou kvalitu. Až nebudu mít co číst, Ultimate Spider-Man bude sérka, ke které se kdykoliv rád vrátím!


dexterman
26.06.2020 4 z 5

Bylo to fajn počtení . Dobrý příběh je základ . Pak také dobrá ilustrace . Bendis prostě spider-mana umí . Nicméně v té poslední akční sekvenci jsem se trochu ztrácel v akci . Už toho bylo moc . Za přečtení to však určitě stojí .

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ultimate Spider-Man: Smrt Spider-Mana v seznamech

v Přečtených52x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce38x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech3x