Tygr loví v noci / Gibon přichází zrána přehled

Tygr loví v noci / Gibon přichází zrána https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/44206/bmid_tygr-lovi-v-noci-gibon-prichazi-zra-Mnt-44206.jpg 4 146 146

Příběhy soudce Ti série

< 4. díl >

Tygr loví v noci (The Night of the Tiger) – Soudce Ti je ze svého posledního venkovského působiště na severní hranici Pej-čou povolán k výkonu úřadu předsedy nejvyššího soudu do hlavního města a po cestě je na osamělém statku při povodni přepaden zločineckou bandou zvanou Létající tygři… Gibon přichází zrána (The Morning of the Monkey) – Příběh z druhého venkovského působiště soudce Ti Chan-jüanu. Na stopu pašerácké organizace přivede soudce Ti opice, která sebere prsten zavražděného…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Povídky
Vydáno: , Perseus
Originální název:

The Monkey and the Tiger , 1965


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tygr loví v noci / Gibon přichází zrána. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Usire
25.10.2023 5 z 5

Bohužel krátká díla, která by mohla být více rozepsána. Obě jsou velmi dobré, ale opice se mi zdála lepší, je to možná i proto, protože tam byly známé vedlejší postavy, ke kterým mám vztah.

mataj
08.04.2023 4 z 5

Dva příběhy, ve kterých soudce Ti bravurně prokoukl lži a vyřešil vraždy. I když šlo o relativně krátké příběhy, nechyběl jim šmrnc a nápad. Příjemné jednohubky.


Ulala
09.08.2022 5 z 5

Dvě krátké povídky, které mi připadají jako ochutnávka dalších skvělých případů soudce Ti. Jelikož je už znám, tak vím, že dobré jsou, ale ráda si je po několika létech přečtu znova.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tygr loví v noci / Gibon přichází zrána v seznamech

v Přečtených229x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených12x
v Knihotéce87x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x