Šifra přehled

Šifra https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/200117/sifra-200117.jpg 5 155 155

Tory Brennanová série

< 3. díl >

Tory Brennanová, praneteř proslulé „sběratelky kostí“ doktorky Temperance Brennanové, jde spolu se svými kamarády z jednoho nebezpečného dobrodružství do druhého. Před časem se Tory, Ben, Hiram a Shelton nakazili zmutovaným supervirem, který proměnil jejich DNA. Onemocněli, změnili se, ale má to i svoje výhody – všichni získali zvláštní nadlidské schopnosti. Jsou rychlejší, silnější, mají dokonalý zrak, čich, sluch i chuť. Jsou z nich viráti… Hiram má teď nového koníčka – geocaching. Na ostrově Loggerhead nachází spolu s ostatními první kešku – záhadnou zdobenou krabičku. Uvnitř je šifrovaný vzkaz s podpisem: Pán hry. Jsou viráti připravení zapojit se do podivné Hry? Sheltonovi se podaří zašifrovanou zprávu rozluštit a ta je dovede k dalšímu nálezu. Tory chce přijít celé záhadě na kloub, ovšem to, co zpočátku vypadalo jako nevinná zábava, se rychle mění v noční můru. Někde venku tiká bomba a čas ubíhá…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Sci-fi
Vydáno: ekniha , BB art
Originální název:

The Code , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šifra. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

Luigi1
21.03.2023 5 z 5

Je překvapivé kde se ty děcka objeví tam se něco semele přečetl jsem to na jeden zátah

Bekynóza
29.06.2021 4 z 5

Za mě ještě napínavější příběh než Poklad. Třetí díl mě nezklamal, i když mi částmi přišel trochu naplněný vatovými scénami, co nijak nepřispívaly k ději.
Na druhou stranu se mi děj opravdu velmi líbil, bylo to opravdu tajemné, člověk vůbec nevěděl, jak to skončí a všechny moje odhady byly nakonec úplně vedle. Příběh se mi opravdu velmi líbil, hra byla napínavá a dokonce jsem se i bála, jak to nakonec bude.
Za minus považuji to, že se stále nerozvedla romantická linka, nehledě na to, že už to mezi Benem a Tory vypadalo zvláštně už v druhém díle. Konec trojky mne v tomto případě tedy vůbec neuspokojil. Je to takový cliff hanger. Tak snad se to už ve čtvrté knize nějak vysvětlí.
Ale jinak moc doporučuji!


janelka2
01.05.2019 4 z 5

Je neuvěřitelné jakou mají ty děcka smůla a vždycky se připletou k něčemu nebezpečnému :-) a všechno vyřeší. Doufám, že v dalším díle dojde konečně už na romantiku. Knihy jsou asi pro mladší čtenáře ale i tak se mi líbí a další díl si přečtu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šifra v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených226x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených26x
v Knihotéce155x
v Chystám se číst69x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech4x