To nejhorší v nás přehled

To nejhorší v nás https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518715/bmid_to-nejhorsi-v-nas-Xkd-518715.jpg 4 42 42

Všichni máme svou třináctou komnatu… Učitelka Soňa a psycholog Ivan. Oba si s sebou nesou bolestivá zklamání z minulosti a svá srdce uzavřeli před láskou. Když se však jednoho dne neplánovaně setkají, přeskočí mezi nimi nečekaná jiskra, které se ani jeden z nich nebrání. Nad jejich vztahem se ale od začátku vznáší stín závisti a intrik. Ivan se navíc v práci střetává s klientem, který k němu není upřímný a dlouho skrývá svou pravou tvář. Ivanovi blízcí brzy čelí smrtelnému nebezpečí a on sám se ocitá v pasti, ze které není úniku. Klienta, bohužel, nezavazují žádná pravidla. Dokázal by se uchýlit i k vraždě?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize To nejhorší v nás. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

HankaL.
22.03.2024 5 z 5

(SPOILER) Právě dočtena. Líbilo se mi jak kniha plynula a jak byly vykresleny jednotlivé postavy. Martinu jako kamarádku by opravdu nikdo nechtěl. I když Soňa mi občas přišla jako naivka. I když jsem tušila jak kniha dopadne, tak se mi líbila. Jen překlad ze slovenštiny trochu pokulhával.

kramlinka88
14.03.2024 5 z 5

Kniha nám představuje příběh mladé učitelky Soni, která raději bude sama, než se scházet s těmi divnými muži, které jí dohazuje její nejlepší kamarádka Martina. A popravdě se není čemu divit.

Jednoho dne, po dalším takovém nevydařeném rande, ovšem potká šarmantního psychologa Ivana. Dá mu šanci dobývat její srdce ?

Proč se Ivan Martině nelíbí ? Čeho všeho je Martina schopná, aby ochránila svoji nejlepší kamarádku? Kdo je ten záhadný klient Karel, který s železnou pravidelností potřebuje stále docházet na sezení ?

Velká spousta otázek, ale odpovědi se postupně odkrývají. Kniha se skvěle čte, stránky letí jedna za druhou. V knize se nám prolínají příběhy z pohledu všech hlavních postav, což je skvělé. Každá postava má co skrývat, každý má své tajemství.

Knížka byla skvělá, přesně takové psychologické thrillery mám ráda. Ač mě malinko zklamal konec, představovala bych si ho malinko jinak, knihu určitě velmi doporučuji.
Kdo zvládáte zvolte raději slovenský originál, v českém překladu je bohužel vcelku dost chyb a někoho to může rušit od čtení :-)


PetraCy
13.03.2024 4 z 5

Napínavé....dobře se četla...

všechny komentáře

Související novinky (2)

Brána pekel, Nelítostný princ a další knižní novinky (37. týden)

10.09.2023


Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha To nejhorší v nás v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených49x
v Doporučených3x
v Knihotéce49x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech1x