Oslnivá čepel přehled

Oslnivá čepel https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/320732/mid_oslniva-cepel-WOv-320732.png 4 80 80

Světlonoš (B. Weeks) série

< 2. díl >

Gavin Guile umírá. Myslel si, že mu zbývá ještě pět let – a najednou je to necelý rok. Problémy se na něj hrnou ze všech stran: padesát tisíc uprchlíků, nemanželský syn, bývalá snoubenka, která možná odhalila jeho nejtemnější tajemství. Všechna magie světa divočí, hrozí zničení Sedmi satrapií. A co je nejhorší: povstávají staří bohové a jejich armáda padlých mágů je nezastavitelná. Jedinou spásou může být bratr, kterému Gavin před šestnácti lety ukradl svobodu i život.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Fantom Print
Originální název:

The Blinding Knife , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oslnivá čepel. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

jockel
16.04.2019 5 z 5

Čtivé, dějové linie dobře rozehrané. Jen mě z děje vytrhne občasná dlouhá popisná pasáž něčeho/někoho.

michal3736
27.03.2019 5 z 5

Tento díl mě bavil o poznání více a je to asi tím, že člověk se postupně začíná význávat v systému magie, který v této serii je opravdu originální. Je dobré, že čtenář nemá do poslední chvíle ponětí, jak příběh dopadne a jak dále se bude vyvíjet.


Ryorka
26.01.2019 5 z 5

kruci, já vlastně nevím kde začít. Už první díl byl super a ted je to ještě lepší. Skoro se bojím třetího dílu :). Jízda, která vás nenechá vydechnout. Spousta otázek v hlavě. Naposled jsem takhle nad knížkou přemýšlela u Barkerové Imajiky. Prostě si furt říkáte, že ti zlí vlastně ani nejsou tak zlí a přesto je nesnášíte.......no a ti dobří vlastně nejsou tak dobří a přesto jim fandíte. Přemýšlíte nad spoustou lidských vlastností, nad podstatou víry, světa, magie, lidských činů a kdečeho jiného. Moji drazí blízcí už si tento týden zvykli, že teplý večeře nebudou, že přiletím z práce, odkopnu boty, zahodím podprdu a hrnu se ke svému "čtecímu křeslu" abych se zatajeným dechem mohla fandit Gavinovi ( vlastně Dazenovi), Karris, Kipovi a rozebírat to, co řekl Barevný princ. Jelikož autor na konci Dazenovi nic nedaroval, jdu hned na třetí díl. Vlastně ne......objednám napřed domů pizzu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Oslnivá čepel v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených113x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených8x
v Knihotéce110x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech1x