Svatební noci přehled

Svatební noci https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91423/svatebni-noci-91423.jpg 4 26 26

Autor napsal Svatební noci v roce 1972 a v roce 1983 byly rozšířeny a vyšly pod titulem Svatební noci ... a jiné lásky. Tento povídkový cyklus, v němž se autor zaměřil na téma lásky, zachycuje milostné vztahy mezi lidmi v rozhodujících okamžicích jejich života, kdy jde o základní životní hodnoty.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svatební noci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

adelinka
23.08.2022 4 z 5

Pre mňa veľmi dobré poviedky.

bílárůže
09.08.2019 2 z 5

Tak tato kniha mne upřímně zklamala do takové míry, že v této chvíli ani nemám chuť ji dočíst. Snad k tomu někdy zase najdu odvahu, ale teď není ten vhodný čas. Čekala jsem, že půjde o jeden zajímavý poutavý příběh, ale místo toho šlo o směsici povídek, které mne spíše nebavily než bavily. Je pravda, že pár mě jich zaujalo, ale nebylo to takzvaně nic extra. Nevyhovoval mi ani styl, jakým pan autor podával informace, nebo to možná bylo dobou, ve které knihu psal a která byla z příběhů cítit. Celkově u mě jde o jednu z nejméně záživných knih, co jsem zatím četla a je mi to upřímně líto.


SSTknihy
27.09.2018 3 z 5

Povídky, zachycující milostné příběhy, šťastné i ty, které se vyvedly méně. Vztahy mužů a žen v mnoha variacích. Svatební noci, které se nemusejí odehrávat jen o svatební noci.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Svatební noci v seznamech

v Přečtených37x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce45x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x