Slovní sebeobrana pro ženy - jak pohotově reagovat na slovní útoky a provokace přehled

Slovní sebeobrana pro ženy - jak pohotově reagovat na slovní útoky a provokace https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/193894/bmid_slovni-sebeobrana-pro-zeny-jak-poho-dy7-193894.jpg 3 4 4

Kdo by to neznal? Ať už v práci či mimo ni jsou ženy oblíbeným terčem slovních útoků a provokací. V tu chvíli si přejeme zareagovat okamžitě, potřebujeme, aby nás vhodná odpověď napadla hned, ne až cestou domů! Carolin Lüdemann, odbornice v oblasti kariérního rozvoje, připravila tréninkový program speciálně určený ženám. Dozvíte se: - Jak správně komunikovat a pohotově reagovat. - Jaké jsou nejefektivnější taktiky slovní sebeobrany - od "vyhýbání" přes "protiútok" až po "souhlas". - Jak pracovat s hlasem, abyste působily výrazněji. - Jak diplomaticky zmírnit konfliktní situace a konstruktivně řešit spory. - Jak účinně využívat řeč těla. Díky mnoha cenným tipům, příkladům a cvičením perfektně zvládnete umění slovní sebeobrany a zvýšíte si své sebevědomí. Přejeme vám příjemnou zábavu a mnoho úspěchů při aplikaci poznatků z této knihy v každodenním životě!... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Grada
Originální název:

Schlagfertigkeit für Frauen


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slovní sebeobrana pro ženy - jak pohotově reagovat na slovní útoky a provokace. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

MichaelaH03
16.01.2024 4 z 5

Za mě stručná a výstižná knížka, ze které se určitě dá čerpat. Připomíná mi to výtah z knih Velká kniha slovní sebeobrany a Jak na špinavé triky a útoky v komunikaci. S tím rozdílem, že obě zmiňované knížky jsou až moc obsáhlé a chvilkama zdlouhavě nudné. Tato je oproti nim úderná a svižná.

muchomurka
17.10.2020 1 z 5

Tohle se nepovedlo. Začala jsem knížku číst a po pár stránkách přeskakovat věty, odstavce, nakonec celé stránky a pak jsem knihu ani nedolistovala do konce. Některé rady jsou úplně mimo mísu a vůbec by v dané situaci nepomohly. A co mě ještě vytáčelo, že autor vykládá tolik omáčky, až se v ní čtenář topí. Příklady ok, ale než se k něčemu dobere, tak je to nuda. Celkově ztracený čas s touto knihou. Škoda, těšila jsem se, jak se dozvím "Jak se stát vtipnou v různých dialozích" a ono nic. Když to v někom není, těžko se to naučí. Zklamání.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Slovní sebeobrana pro ženy - jak pohotově reagovat na slovní útoky a provokace v seznamech

v Přečtených6x
v Doporučených1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

pro ženy sebeobrana verbální (slovní) komunikace

Autorovy knížky

Carolin Lüdemann
německá, 1978
2010  55%Slovní sebeobrana pro ženy - jak pohotově reagovat na slovní útoky a provokace