Sextenze přehled

Sextenze https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155007/sextenze-155007.jpg 3 39 39

Přespadesátiletý novinář a spisovatel se chystá razantní změnou zachránit svou identitu od totálního vyhoření. Rozhoduje se vystoupit z rozjetého vlaku a konečně najít čas na velké věci svého života. Potkává mladou ženu, která ho zatahuje do temné komunity lidí, žijících virtuální realitou a jejichž vztahy jsou daleko za hranicí toho, co generace přespadesátníků považovala za normu. Muž se pokouší přesvědčit svou přítelkyni o zacyklených vztahových definicích své generace, ale sám čím dál víc podléhá gamblerskému syndromu anonymní erotiky a extrémních praktik. Úsilí najít pro svou partnerku životní trasu očistcem vede i jeho samého do míst, odkud se jen těžko hledá cesta zpět. Autentičnost prostředí, drsná virtualita mailů, skypů, facebookových statusů, webovývch portálů a realita současného drtivého vztahu novináře a mnohem mladší nekonformní manažerky reklamní agentury. Syrový popůlnoční démon bodající do živého masa v konfrontaci s denní realitou a večerní samotou na síti, jsou kulisou autentického milostného příběhu, který máte někde pod kůží i vy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sextenze. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Nikkinike87
14.04.2020 1 z 5

Snažila jsem se donutit k dočtení této knihy, bohužel se mi to nepodařilo. Skončila jsem 10. kapitolou. Na mne se v knize vyskytuje příliš rušivých elementů pro plynulé čtení a vtáhnutí do děje - mnoho postav, takže vlastně za chvíli nevíte kdo je kdo, dále text psaný kurzívou - příspěvky v deníku Kebule plus vyprávění o Máškovi a Barušce, to mi asi vadilo nejvíc spolu s měněním velikostí písma. Možná kdybych se dokopala k dočtení knihy, hodnotila bych jinak, ale opravdu jsem se donutit nedokázala. Asi muži nenadchnou psaním erotických románů tak jako ženy, prorože ženy přesně ví, jak zaútočit na fantazii a co všechno si ženy přejí a po čem ve skutečnosti touží. Hodnotím pozitivně obal, stejně jako jiní hodnotící tuto knihu, ten je na celé knize asi nejzajímavější.

Andrée
01.05.2019 2 z 5

Kniha mne neoslovila, vracet se k ní nebudu. Ale ať to není jen negativní, obálka je celkem fajn.


Leesha
08.05.2018 5 z 5

Tahle kniha je skvost. Četla jsem nějaké knížky, kde se psalo hlavně o sexu. Ale žádná mě doposud nenadchla jako tahle. Proto dávám plný počet hvězdiček a doporučím další lidem. :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sextenze v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených52x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených2x
v Knihotéce19x
v Chystám se číst20x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Jan Krůta
česká, 1946
2013  56%Sextenze
1985  79%Namlouvání
1985  75%Pravdě do očí
1996  87%Čurumbum
1993  50%Nesmrtelná teta