Jedna noc lásky přehled

Jedna noc lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/236342/bmid_jedna-noc-lasky-ujF-236342.jpg 4 59 59

Sestry Huxtableovy série

< 4. díl >

Krásna vdova Cassandra Belmontová sa presťahuje do Londýna, aby si našla milenca. Nie však hocijakého – musí to byť bohatý džentlmen a musí ju zbožňovať. Vydaj neprichádza do úvahy, keďže jej povesť pošramotila škandalózna klebeta. Zakrátko jej pozornosť pritiahne Stephen Huxtable, gróf Merton. Tento mladý muž s tvárou anjela a zlatistými vlasmi je jedným z najžiadanejších slobodných mládencov v Londýne, a tak sa ho Cassandra rozhodne zviesť...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

Seducing an Angel , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jedna noc lásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Ála1968
28.04.2023 4 z 5

Tak si Mary Balogh napravila reputaci a musím říct, že tentokrát to byla taková nádhera, až jsem i nějakou slzu upustila.Za mě prostě úchvatné.Nebýt prvního dílu, který se moc nepovedl,byla by to krásná série.Tak doufám, že mě poslední díl nezklame.

pip11
01.10.2021 5 z 5

Tentokrát to byl příběh Stephena, nejmladšího z rodiny Huxtableových. Pěkný příběh, který se lehce četl a já si to příjemně užila.


petraj30
09.11.2020 3 z 5

Na Stephena jsem se těšila od prvního dílu, byl to muž se srdcem na pravém místě, nicméně jeho nevěsta mě vůbec nepřesvědčila. Během pár minut jsem si na ni vypěstovala neskutečnou averzi. To jak se předváděla a vychloubala mi do historických romancí moc nesedí a na dalších stránkách jsem se ji ani nesnažila nijak pochopit. Chápu, že si v životě prožila to zlé, ale nějak jsem s ní nesoucítila. Chvílemi mi bylo Stephena až líto, jakou nevěstu mu spisovatelka přisoudila. Ale ten konec byl krásný a více měně ten celý příběh zachránil, ale podle mě byl slabší než ty předchozí. Ale i přesto se mi celá série prozatím líbí. Těším se na poslední díl.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jedna noc lásky v seznamech

v Přečtených94x
v Doporučených3x
v Knihotéce100x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech3x