Jedna noc lásky

Jedna noc lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/236342/bmid_jedna-noc-lasky-ujF-236342.jpg 4 59 12

Sestry Huxtableovy série

< 4. díl >

Krásna vdova Cassandra Belmontová sa presťahuje do Londýna, aby si našla milenca. Nie však hocijakého – musí to byť bohatý džentlmen a musí ju zbožňovať. Vydaj neprichádza do úvahy, keďže jej povesť pošramotila škandalózna klebeta. Zakrátko jej pozornosť pritiahne Stephen Huxtable, gróf Merton. Tento mladý muž s tvárou anjela a zlatistými vlasmi je jedným z najžiadanejších slobodných mládencov v Londýne, a tak sa ho Cassandra rozhodne zviesť...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

Seducing an Angel , 2009


více info...

Přidat komentář

Ála1968
28.04.2023 4 z 5

Tak si Mary Balogh napravila reputaci a musím říct, že tentokrát to byla taková nádhera, až jsem i nějakou slzu upustila.Za mě prostě úchvatné.Nebýt prvního dílu, který se moc nepovedl,byla by to krásná série.Tak doufám, že mě poslední díl nezklame.

pip11
01.10.2021 5 z 5

Tentokrát to byl příběh Stephena, nejmladšího z rodiny Huxtableových. Pěkný příběh, který se lehce četl a já si to příjemně užila.


petraj30
09.11.2020 3 z 5

Na Stephena jsem se těšila od prvního dílu, byl to muž se srdcem na pravém místě, nicméně jeho nevěsta mě vůbec nepřesvědčila. Během pár minut jsem si na ni vypěstovala neskutečnou averzi. To jak se předváděla a vychloubala mi do historických romancí moc nesedí a na dalších stránkách jsem se ji ani nesnažila nijak pochopit. Chápu, že si v životě prožila to zlé, ale nějak jsem s ní nesoucítila. Chvílemi mi bylo Stephena až líto, jakou nevěstu mu spisovatelka přisoudila. Ale ten konec byl krásný a více měně ten celý příběh zachránil, ale podle mě byl slabší než ty předchozí. Ale i přesto se mi celá série prozatím líbí. Těším se na poslední díl.

havrmoni
07.10.2019 3 z 5

Začáte, prostředek a konec za tři*. To mezi tím nuda a nuda. Zbytečně dlouhé a myšlenky o ničem mě nebavily. Na Stephana jsem se těšila asi tak jako na Cona a jsem zklamaná. Asi nejhorší ze série. Od posledního dílu nebudu radši už nic očekávat. S touhle autorkou jsem šlápla asi vedle.

karamelka57
10.10.2018 4 z 5

tak z tejto knihy mám dokonale rozporuplné pocity.. kým predošlé tri časti série som zlúskla za týždeň dokopy, táto sa so mnou vliekla 2 mesiace až som už bola z toho nejaká rozčarovaná...

Pravdepodobne preto, že nemám rada hrdinky, ktoré sa hrajú na hrdinky ... a že som mala pocit, že v 2/3 knihy sa dokopy nič nedeje a dej sa vliekol...

V poslednej tretine to už ale nabralo obrátky a zo zdanlivej potvory sa vykľul dobrosrdečný a obetavý človek, podobne ako v predošlom dieli z Duncana.
No záver knihy som už tradične čítala cez slzy...

Teším sa na posledný diel, mám silné tušenie, že Constanine má pre mňa plno prekvapení a tajomstiev, ktoré skrýva pred svetom...

moudivlacek
30.08.2018 4 z 5

Jelikož mám ráda od přírody dobré lidi, zamilovala jsem si Stephena od prvního dílu, kdy se dozvěděl o titulu a okamžitě prohlásil, že na své nové sídlo bez sester nepojede, že se teď o ně může postarat. Proto jsem se těšila na jeho příběh, na příběh Meg a teď ještě čekám na Conův.
I když se může zdát, že Cass je potvora, která chce svést Stephena pro svůj prospěch, není tomu tak. Jen jsem se divila, jaký způsob zvolila a jakou cestu. Ale budiž ji ke cti, že brzy pochopila, jaký Stephen je.
Mám ráda tuhle sérii.

vcielka
17.08.2018 3 z 5

Cass sa mi pacila, Stephen bol prilis dobry na moj vkus. Az nechutne dokonalo sladky :) Taka priemerna knizka.

ketvin
26.03.2018 5 z 5

Kniha o Cass a Stephenovi byla další z těch lepších v sérii. Bylo to i proto, že si člověk občas hlavně v první části říká "takhle by to být nemělo" - např. když Cass Stephenovi ubližuje po jejich druhé noci, nebo když se mnohokrát přetvařuje a ubližuje tím hlavně sobě. Zároveň si ale celou dobu říká, že jsou oba skvělí, jen neví ještě proč a u Cass na to přichází dlouze a postupně. Líbilo se mi, jak se vyvíjelo nejdříve přátelství hrdinů a až poté se dalo uvažovat o něčem více. Také se mi líbilo, jak vztah prožíval Stephen, který od něj čekal něco naprosto jiného, než se nakonec vyvinulo :) Byl však skvělý, stejně jako další mužští hrdinové série. Ale měl také něco navíc, takovou jiskru Huxtablů :) Třeba ve chvíli, kdy se do Cass naváží Bruce byl Stephen prostě dokonalý... :) Také mi v hlavě uvízla "scéna" když lezou na strom, prostě tohle byl super díl... :)

TaLu
20.04.2017 3 z 5

Jediná kniha ze série, která se mi líbila trochu méně. Asi jsem si k hlavnímu hrdinovi představovala trochu jinou nevěstu. Četla jsem již před časem, kniha je romantická, jen mi tam prostě mezi ústřední dvojicí něco malinko skřípělo. Přesto doporučuji celou sérii. Hezké, odpočinkové a právě takové knihy mnohdy potřebujeme.

gabca007
19.12.2013 2 z 5

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci....a trest? Tak v případě Cassandry blonďatý, bezchybný, úžasný, bohatý, svedený anděl.
Námět se mi líbil, začátek příběhu taky, ale postupem mne začal nudit a bylo úplně jasné jak vše dopadne.
Většina knih od MB mne vždy udržuje trochu v napětí, v očekávání co bude a jak ( i když je to červená knihovna ), ale tahle mezi ně nepatří.

ivule85
09.07.2012 4 z 5

Hezký příběh i když mi ze začatku Cassandra moc sympaticka nebyla,tato knižní serie je povedena a moc dobře se čte ale nejvíc se mi líbila druhá a páta kniha :-)

lily152
22.04.2012 5 z 5

Krásný příběh ověnčený trochou tajemna. Určitě stojí za to si ho přečíst. :))