Santiago de Compostela přehled

Santiago de Compostela
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497980/bmid_santiago-de-compostela-b7J-497980.jpg 3 19 19

Santiago de Compostela portugalskou cestou není cestovním průvodcem v pravém slova smyslu. Nenajdete v něm profily ani trasy jednotlivých etap, na to dnes stačí aplikace v mobilu, ale všechno ostatní zde najdete zcela spolehlivě. Jak se připravit, jak se vybavit, co dobrého a jak si objednat. Především je to čtivý a vtipný cestovní deník tří českých poutníků, kteří se již podruhé vypravili na pěší pouť dlouhou několik set kilometrů. Jestliže nemáte možnost vyrazit sami, užijte si to alespoň v knížce, a pokud o tom uvažujete, pak je tato kniha nejlepším rádcem pro začátečníky i pokročilé turisty.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Santiago de Compostela. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Janina_G.
31.03.2023 3 z 5

Postřehy z cesty do Santiaga. Jako soukromý turistický deník fajn, ale mě tato kniha moc nedala. Nevtáhla mě, popis je příliš povrchní a humor pana autora mi taky není úplně blízký. Druhá část s praktickými radami je fajn, za ni dávám o hvězdu víc.

IvaniceTamta
23.01.2023 5 z 5

Před cestou do Santiaga de Compostela jsem si zakoupila obě knihy této skupinky . První popisuje francouzskou cestu, tento díl cestu portugalskou. Díky doporučení z knih jsme si na cestě ušetřili trampoty (do Santiaga francouzskou cestou, ze Santiaga cestou směr Konec světa). Druhý díl je trochu “pesimistický” a myšlenkami se skupinka vrací na trasu francouzskou, čemuž teď už rozumím.
Za mě bezva zdroj informací před cestou, doporučuji obě knihy.


Jirinamac
15.09.2021 5 z 5

Po dvou letech se opět vydali na cestu do Santiaga de Compostela a opět ve stejném složení, dva pánové a jedna žena, kterým nechybí energie ani v pozdějším věku. Autorovo vtipné povídání, krásné fotky a užitečné rady mě moc bavily. Nevím, proč by měly být fotky popsané, když vždycky pasují k zrovna psanému textu. Kniha není průvodce, ale vyprávění zážitků.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Santiago de Compostela v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených34x
ve Čtenářské výzvě15x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst17x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x