Rty s příchutí vína přehled

Rty s příchutí vína https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519948/bmid_rty-s-prichuti-vina-wl9-519948.jpg 4 113 113

Elena zažívá krušné časy. Nedávno se rozešla se svým žárlivým přítelem. V jednom kuse se dohaduje s tátou, protože nedokáže skousnout jeho sexistické manýry, které začíná přebírat i její mladší bratr Lukáš. Navíc začaly letní prázdniny a máma jí domluvila tu nejhorší možnou brigádu. Elenu tak teď místo pohodičky v klimatizované kanceláři čeká úmorná dřina na rozpálené vinici. Všechno má ale svoji světlou stránku – ta se v tomto případě zhmotnila v osobě Nikolase, Elenina sexy parťáka z vinohradu. Mezi mlčenlivým dlouhánem a svéráznou dívkou brzy přeskočí jiskra. Jenže i pan Dokonalý má svá tajemství a pokud se má jejich vztah změnit v něco víc než jen letní milenecké vzplanutí plné vášně, budou muset překonat nejednu překážku.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rty s příchutí vína. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (31)

Lucissia
09.04.2024 3 z 5

Tak za mne nic moc, ale je fakt, že jsem o generaci starší než "adult". :-) Ale když to srovnám třeba s Lanczovou, tak ta má příběhy propracovanější, zajímavější. :-)

FejKýý
19.02.2024 5 z 5

Tohle byl krásný příběh. Škoda, že byl tak krátký. Zpočátku jsem se bála, jak si s tímhle žánrem, pan spisovatel poradí, ale není vůbec třeba se bát. Naopak bych si klidně další takovou knihu od něj přečetla. Cítila jsem z knihy úplně to léto, ty neúnosné vedra a fakt tu makačku na vinicích. Bylo hezké, že se tam řešilo i více témat a nebyl to jen čistě romantický příběh. Knihu jsem měla do pár hodin přečtenou. Od první řádky, je to strašně čtivé. 4,5*


uzivatel9575
31.01.2024 3 z 5

(SPOILER) Takhle kniha nadchne hlavně generaci Z. Spousta genderových vztahů, plačící kluci, feministka s aktivním hlásáním práv.. Je to napsané citlivě a dobře.
Nicméně já jsem čekala asi víc podle hodnocení. Nesedl mi nespisovný jazyk, ač se jedná o dění na Moravě a autora z Valtic, který je protkaný asi třemi nářečnými větami, které pak působí jak pěst na oko. Víc by se mi klidně líbilo, aby spisovatel napsal knihu z pohledu kluka. Z pohledu holky je každá druhá. A ta erotika.. Nějak jsem tomu nevěřila a přišla mi zbytečná. Takže tři hvězdy za poselství o mysoginii, ale víc bohužel ne.

všechny komentáře

Související novinky (1)

S ohněm v krvi, Spletité lži a další knižní novinky (31. týden)

30.07.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rty s příchutí vína v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených124x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených15x
v Knihotéce111x
v Chystám se číst64x
v Chci si koupit46x
v dalších seznamech6x