Rosie přehled

Rosie https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460682/bmid_rosie-PoL-460682.jpg 4 43 43

Kdo si oblíbil legendární braky z Ameriky osmdesátých let, nepochybně se zaraduje, že tyto knihy mají i českého zástupce. Klárka je nezvykle chytrá a vyspělá devítiletá holčička, která se se svými rodiči nově přistěhovala do staré vily v Háji ve Slezsku. Tatínek odjíždí s cestovní kanceláří na služební cestu a Klárka začíná trpět zlými sny. Má pocit, že v jejich domě straší. Navíc také s její starou panenkou Rosie není něco úplně v pořádku.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rosie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

LuckaLO
26.09.2023 4 z 5

Jako malá jsem milovala Stopy hrůzy. A Rosie my ty časy, kdy jsem potají pod peřinou s baterkou hltala stránku za stránkou, dost připomněla. Teď už jsem velká holka a stejně mě občas v noci vyděsí pověšenej kabát (kožich naštěstí nemám), úplně stejně jako malou Klárku.
Věřím, že malé děti může Rosie děsit. Pro nás dospělí je to prima oddechovka na jeden večer a tak jsem tu knížku taky brala a užila jsem si ji. Moc se mi líbí autorova čeština.

Verresa
30.07.2023 5 z 5

Hororová knížka pro děti, ale najdou se i dospělí čtenáři. Celkově se mi knížka moc líbila. Děj zajímavý, svižný, ideálně do ruky a super obálka. Za sebe můžu doporučit k přečtení.


B.arbora
01.01.2023 5 z 5

Skvělý horor i pro ty kteří jsou strašpytlove

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rosie v seznamech

v Přečtených45x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených2x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech3x