Dramatický let přehled

Dramatický let https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19336/ren-dhark-dramaticky-let-19336.jpg 3 6 6

Ren Dhark série

< 17. díl >

Po dlouhé době příprav a díky vědomostem, uložených v paměťových pilulkách „mentcapech“ se pozemšťané naučí ovládat prstencovou loď a připravují ji na první let …

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

Intervallfeld einschalten


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dramatický let. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Pasadenka
30.12.2019 4 z 5

Slovo úvodem

Mé hodnocení vychází z toho, že se jedná o rodokapsoví díl dlouhé série, která na sebe přímo navazuje. Hodnotím tedy epizodu podle toho, jak se odkloňuje ze standardu, který je za mě 4 hvězdičky. Jedná se o naprostou žánrovou klasiku. Kdo má rád, ten si začte, kdo nemá, bude ohrnovat nos. :)

ludek.n
11.07.2018 3 z 5

Gigantická prstencová loď Point Of, zanechaná záhadnou zmizelou civilizací v podzemí na ostrově Deluge, se chystá ke svému prvnímu zkušebnímu letu s lidskou posádkou. Za kormidlem stojí kdo jiný než Ren Dhark a zkušení důstojníci ze staré Galaxy. Vyprávění jakoby malinko ubralo na tempu i překvapivosti, dost možná proto, že sled událostí řídí namísto lidí automatika. Přes všechna expresiva, která se v textu objevují, příběh spíše šeptá a pobublává, než aby halekal a vřel. Těžko se odpouští i sterilita a plochost konání jednotlivých postav. Dramatický let mi tak připadá jako jakýsi překlenovací můstek mezi dvěma částmi. Je jen otázkou, co bude na druhé straně tohoto předělu.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dramatický let v seznamech

v Přečtených10x
v Knihotéce17x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit2x