Krvavá magie přehled

Krvavá magie https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485121/bmid_krvava-magie-HPZ-485121.jpg 4 107 107

Půlnoční kroniky série

< 2. díl >

Od té doby, co Cain ukončila svůj výcvik jako Blood Huntress, stalo se jejím úkolem chránit obyvatele Edinburghu před upíry a jinými temnými příšerami. Své zaměstnání bere vážně, pracuje precizně a dodržuje pravidla lovců, a je přesným opakem Wardena Prinsloa, který si dal za úkol najít vraha svého otce a zničit ho. Cain a Warden si už téměř nedokážou představit, že ještě před třemi lety byli spolubojovníky, kteří si vzájemně bezvýhradně důvěřovali. Až příliš velké jsou dnes rozdíly mezi nimi, příliš těžká bolest poté co se navzájem zranili. Ale návrat upířího krále Isaaca jim nedá jinou možnost než spolu začít znovu pracovat.... celý text

Literatura světová Pro ženy Fantasy
Vydáno: , Red
Originální název:

Midnight Chronicles: Blutmagie , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krvavá magie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

cherubinka
04.05.2024 5 z 5

Nejsem asi cílovka toho druhu literatury, možná proto mě to o to víc uchvátilo :-). Čte se to samo, strhující děj, humor... Možná trošku moc postav, než se člověk zorientuje a vzpomene si na postavy původní, ale vzadu jsou vysvětlivky kdo je kdo a ke které skupině lovců patří a co umí, což je fajn. Už se těším na třetí díl.
Jen bych, dle toho co hlavní postavy zažily a umí, jim hádala tak o 10 let víc než jim má být :-)

Zuzíček77
10.03.2024 5 z 5

Druhý díl mě překvapil tím, že jsou zde nový hlavní hrdinové ale překvapil mě příjemně. Vydáváme se do nového města kde poznáváme novou základnu lovců. Setkáváme se zde s Cain, která je blood huntress, a svojí práci bere opravdu vážně. Dále tu máme Wardena, který je opak Cain a děla si vše po svém. Mají společnou minulost a teď se znovu setkají. Dále se zde potkáváme i s postavami z prvního dílu, takže se nám parta rozrůstá. Kniha se četla sama, je tam ještě trochu více akce než v prvním díle což chválím. A jdeme na další díl, uvidíme čím nás překvapí.


DreamerX9
18.08.2023 2 z 5

#spoilery
Nové postavy mě překvapili až jsem si říkala jestli jsem si nespletla sérii je zvláštní když autorky nedopíší děj prvotním postavám ale vlastně stále je tam zmiňují aby se jejich dej vlastně nikam neposunul. Upíři tu nejsou nějak zvlášť originální alespoň ne tak jako v předchozím díle. Co se týče Cain a Wardena tak za mě měli jiskru ale ty předešlé mi sednuli nějak víc. Navíc vlastně spíše než schopnosti a fantasy bytosti je zde spíše řešen jejich vztah ze začátku mě to bavilo ale pak to zklouzlo do klasiky. Tohle byla průměrná fantasy kde se za mě téměř nic poutavého nedělo a celkem to byla I nuda. Pak pár Kapitol na konci ale jinak průměrné klišé pokračování jsem a říkám si kromě toho jak to vztahově dopadlo s Cairden zda bylo v druhém díle něco nezbytného pro pokračování?
Ale jsem zvědavá na Roxy a pana záhadného tak dám šanci dalšímu dílu:)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Milovat a psát, Mezi psychopaty a další knižní novinky (16. týden)

17.04.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krvavá magie v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených166x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených8x
v Knihotéce285x
v Chystám se číst163x
v Chci si koupit62x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

upíři

Autoři knihy

Bianca Iosivoni
německá, 1986
Laura Kneidl
německá, 1990