Ptáci na zemi a ryby ve vodách přehled

Ptáci na zemi a ryby ve vodách https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/44337/ptaci-na-zemi-a-ryby-ve-vodach-s7c-44337.jpg 3 11 11

Hlavní hrdinka se brání zmechnizované podobě životních vztahů, nesnáší přetvářku, vnitřní vyhořelost a prázdnotu, a proto vyvádí z míry některé lidi, s nimiž přichází do styku.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ptáci na zemi a ryby ve vodách. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

JancaMia
30.06.2022 4 z 5

Po knížce jsem dlouho pátral, marně. Nakonec na mne vykoukla v knihobudce. Mám ráda české predlistopadove romány o ženách pro ženy. Tohle bylo snové, nadčasové. Je mi 37, kniha je určena ženám okolo dvaceti, starší generaci řekne mnohé, mladší bude už nudit (společnost pokročila), pokud se nejedná o vášnivou knihomolku.

helenah
29.08.2021 5 z 5

Když tato knížka před lety vyšla, nedokážu vysvětlit,proč mě tak zaujala. Hrdinka mě dráždila...a hrozně bavila zároveň. Pak zapadla a úplně jsem na ni zapomněla. Nedávno ta knížka nějak vyplavala při probírání knihovny a tak jsem se znovu začetla. Už mi není 20 jako tehdy, je mi 60 : -) ....ale pořád mě dráždí a baví ta zvláštní Kateřina


Nikies
03.02.2021 3 z 5

Kniha se čte poměrně hezky, našla jsem v ní několik zajímavých úvah o životě, určitě se nejedná o plytké dílo, ale abych pravdu řekla hlavní postava Kateřiny Rybářové mi nebyla příliš sympatická a celý příběh byl zakončen otevřeně, což mi u téhle knihy taktéž nesedlo. Ale zajímavá četba to je. Pokud máte taky rádi "popisy každodenního života", tak by se Vám mohla líbit.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ptáci na zemi a ryby ve vodách v seznamech

v Přečtených18x
v Knihotéce10x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x