Průvodce táborníka přehled

Průvodce táborníka https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/271215/bmid_pruvodce-tabornika-Erz-271215.jpg 2 4 4

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Průvodce táborníka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

baterka.gs
28.10.2020 odpad!

Vidím velký špatný pro všechny táborníky, kteří budou muset před výjezdem do přírody splašit auto, čtyřkolku, kánoi .. následně se dost možná pomočí v poskládané domácí ubytovně od hlavy k patě po velmi delikátních nastaveních polohy.. avšak jejich případné partnerky ani návod na vymočení neobdržely (ty ani nemají šanci). Pro všechny, kteří neseženou navíc dolar, tak si ani neotevřou pivo.. ale mohou použít tu motorovku, kterou si mohli dovolit, protože nebrali stan, ale jenom plachtu.. aby mohli mít dvě sady oblečení - na lov a pobyt u ohně..

Miro.slav
18.10.2017 4 z 5

Pre mňa určite povinnosť, hoci vo veľa veciach to dosť zaostáva. Vizuálna stránka je na dobrej úrovni, ale to je skôr na škodu, keďže po technickej stránke kniha ostáva dosť na povrchu. Príde mi to príliš "jenkíovské", ale ako motivácia pre deti môže byť.


vlkodlaq
09.11.2015 2 z 5

Mám rád tyhle tábornické příručky, hlavně ty staré a starší a jsem potěšen, že se i dnes tisknou knihy v podobném duchu. Co bych této konkrétkní vyčetl, jsou chyby (snad ani jeden obrázek uzlu není správně a kdyby se méně zkušený tramp pokoušel podle návodu uzel uvázat, neuspěl by), nedostatky v popisu a možná i malý rozsah (do knihy by se toho vlezlo klidně dvakrát tolik při zachování počtu stran), v některých návodech příliš konkrétní (pro neznalé problematiky neužitečné) a jiné zase příliš obecné. Některé jsou vyloženě blbosti. Přes nedostatky se docela mi líbí a potěšila mě, ale na "U táborového ohně" od Rogla nebo na původní tábornickou encyklopedii od Vosátky nemá ani zdaleka.
Tuto příručku psal člověk, který v životě nebyl v lese a těch pár návodů stáhl z internetu (a ještě toho hodně popletl).
Začínajícím táborníkům tuto rozhodně nedoporučuji.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Průvodce táborníka v seznamech

v Přečtených5x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst2x
v dalších seznamech2x