Prokletí rodu Janoviců přehled

Prokletí rodu Janoviců https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537218/bmid_prokleti-rodu-janovicu-662bcecf9aeff.jpg 5 9 9

Letopisy královské komory série

< 18. díl

Mladý Jiří Adam z Dobronína odjíždí do západních Čech na rutinní kontrolu městského hospodaření. Vezme s sebou i svou ženu Johanku, protože netuší, co ho v pošumavském kraji lapků a opovědníků čeká. Záhy poté, co dojde k první vraždě, musí začít vyšetřovat, i když to není jeho povinnost. Ba co víc, při pátrání mu přes protesty začne pomáhat i jeho Johanka. Zločiny se množí a vrší se i podezřelí, ale zdá se, že žádné indicie nevedou k rozuzlení.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prokletí rodu Janoviců. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

kolacky
předevčírem 4 z 5

Chybičky v anotaci - pan z Janovic nebyl Oldřich, ale Heřman, a jeho žena se nejmenovala Žofie, ale Hurta. A o pomoc nepožádal on, ale Petr Suda z Řenče.

Nu což. Jinak zase chytrý tah pana Vondrušky, když se vrátil v čase do mládí Jiřího Adama z Dobronína. Teď se dá vymýšlet a kombinovat, ó jé!

Ignis
25.05.2024 4 z 5

Musím říct, že tenhle díl se mi líbil. Manželka jako nová postava a vyšetřující je osvěžující a i zápletka je překombinovaná vcelku snesitelně.


Le Chat
22.05.2024 5 z 5

Historické detektivky od Vlastimila Vondrušky mám opravdu ráda a tato novinka mne rozhodně nezklamala! Uděluji 5 hvězdiček a těším se na autorovu příští knížku.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Žebříček nejprodávanějších knih (20. týden)

23.05.2024


Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)

12.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Prokletí rodu Janoviců v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených13x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce39x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit15x