Přívětivá krajina Josefa Suka přehled

Přívětivá krajina Josefa Suka https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422097/bmid_privetiva-krajina-josefa-suka-li1-422097.jpg 4 2 2

Soubor černobílých fotografií Borise Procházky, který je věnován obci Křečovice a povodí Vltavy, středočeskému rodišti významného skladatele a houslisty Josefa Suka (1874-1935). Úvodní slovo Jiřího Berkovce, stejně jako doprovodný text u fotografií, je souběžně doprovázen také překladem v ruštině, němčině a angličtině.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přívětivá krajina Josefa Suka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

milamarus
16.09.2022 5 z 5

Další stopařská kniha pana Procházky, resp. podle roku vydání ta úplně první, kterou vytvořil. Našla jsem jí včera v hudebním oddělení Ústřední knihovny, a to od informačního pultu zcela vpravo, jak stojí piáno... // Je to jediný exemplář, který knihovna ve fondu má, tak neváhejte. Vhodné pro jedenáctou či patnáctou příčku letošní čtenářské výzvy, pokud ještě nemáte obsazeno.
A vezměte si dobré boty – čekají vás Křečovice, Velběhy, Sedlčany, Radíč, Chlum nebo Svatý Jan. // Poznamenávám si jméno malíře Čeňka Kvíčaly (1890-1956). // Velmi uklidňující, velmi krásné, dávám maximální počet hvězdiček.

--------------------------
CITÁT:
Všude na světě je hezky, všude jsou dobří lidé, ale u nás je to nejkrásnější.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Přívětivá krajina Josefa Suka v seznamech

v Přečtených2x
v Doporučených1x