Havraní princ přehled

Havraní princ
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202379/bmid_havrani-princ-202379.jpg 4 168 168

Princové série

1. díl >

Mladú vdovu Annu takmer zrazí do blata na ceste muž na koni, sprevádzaný obrovským psom. Neromantické a trápne. Anna sa dozvie, že gróf zo Swartinghamu, muž s tvárou poznačenou kiahňami a s povesťou zlostného grobiana hľadá tajomníka, lebo dvoch, slabšie povahy, už vyhnal. Anna využije situáciu a zamestná sa uňho, musí totiž do spoločnej domácnosti so svokrou doniesť niečo na obživu. Svojou nebojácnosťou a usilovnosťou grófa zaujme a z nevrlého šľachtica sa postupne stáva galantný spoločník. Anna si uvedomuje, že sa zaľúbila a cíti k nemu fyzickú túžbu. Mladá žena stojí pred voľbou, či ten oheň v sebe potlačiť, ako sa na cnostnú vdovu patrí, alebo ho nechať, nech sa naplno rozhorí...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR) , Ikar (SK)
Originální název:

The Raven Prince , 2006


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Havraní princ. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

Bergerac16
07.01.2024 3 z 5

(SPOILER) Autorka umí psát, ten příběh je vysloveně dobrý, zápletka poutavá. Je to líčené očima hrdinky i hraběte, je příjemné vědět, co se v obou z nich odehrává. Davis byl boží, skvělé oživení příběhu, je prima, když autor myslí i na nějaký komický prvek.

Nicméně: pokud je vyprávění zasazeno do roku 1760, měly by být ctěny nějaké reálie, a tak tomu v Havraním princi není, což by se kvalitnějším autorkám historických romancí (Kleypas, Quick) nestalo. Série Maiden Lane od stejné autorky je v tomto už dál.

LuckaK.088
12.07.2023 4 z 5

Velmi milé překvapení. Přečteno za jedno odpoledne. Postavy, dialogy, jiskření hlavních postav super. Ovšem komorník Davis, ten mě úplně dostal :-) Mohu jen doporučit.


vcielka
14.05.2023 5 z 5

Nevedela som sa od knižky odtrhnúť. Už dávno som nečítala knihu, ktorá by ma do takejto miery zaujala. Pačilo sa mi na nej úplne všetko. Postavy, dialógy, príbeh, štýl písania

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Havraní princ v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených232x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených13x
v Knihotéce136x
v Chystám se číst33x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech3x