Prenasledovaná kráska přehled

Prenasledovaná kráska https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/444844/bmid_prenasledovana-kraska-yTE-444844.jpg 4 301 301

Všetko sa dá kúpiť. Železničný magnát Tom Severin je dosť bohatý a mocný, aby mohol uspokojiť každú svoju túžbu. Všetko a všetkých získa veľmi ľahko, stačí len požiadať. Nájsť si dokonalú manželku by malo byť jednoduché, a len čo zbadá lady Cassandru Ravenelovú, rozhodne sa, že musí byť jeho. Krásna a bystrá Cassandra je však odhodlaná vydať sa z lásky a tú jedinú jej Tom Severin nemôže ponúknuť. Všetko okrem nej. Severin je najzaujímavejší a najpríťažlivejší muž, akého Cassandra kedy stretla, no má zmrazené srdce. Ona však nemieni žiť v uponáhľanom svete bezcitného a bezohľadného muža, ktorý sa vždy snaží za každú cenu vyhrať. Ohrdnutý nápadník Cassandre takmer zničí dobré meno a Severin využije príležitosť, na ktorú už dlho čakal. Ako vždy získa to, čo chce – alebo nie? Tom od svojej nevesty dostane cennú príučku: Nikdy nepodceňujte Ravenelovcov! Prenasledovanie Cassandry s cieľom získať jej ruku sa možno skončilo, ťažšie bude získať jej srdce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Chasing Cassandra , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prenasledovaná kráska. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (64)

moudivlacek
17.05.2024 5 z 5

I když je to klasická červená knihovna, já prostě tuhle sérii miluji. Volně navazuje na sérii Čekanky.
Tohle je prostě záruka romantiky, smíchu, ale i tvrdosti tehdejší společenské morálky, zejména pro ženy. Poslední ze sester Ravenelových, Cassandra, se musí vdát, aby nezůstala starou pannou. Jen by chtěla lásku, trochu žárlí, že se to povedlo jejímu dvojčeti, Phoebe, která se ani nechtěla vdávat.
Železniční magnát Tom je najednou znuděný a vlastně neví proč. Nechtě vyslechne nářek Cassandry s jejím bratrancem Westem, nechce zůstat na ocet. On se na ni podívá a.... A prostě ví, že ji chce. Jenže je znám tím, že neprojevuje city, není šlechtic, její rodina je silně proti tomu.
Ale co udělá chlap, který je zvyklý mít vše, co si zamane?
Vtipné, osvěžující, nenásilné, jednoduché a krásné. Prostě čtení na oddech jako stvořené.

bezzink
11.02.2024 4 z 5

Jsem vazne okouzlena touto serii. Krasa strida nadheru. Lisa je kralovnou historickych romanci. Vsechny pribehy jsou tak akorat dlouhe, vtipne, dojemne, vasnive a jen obcas s malymi vadami. Strasne me to bavi, jen skoda, ze kvuli tomu skoro nespim, kdyz mam cas cist jen vecer. :)) I tak mi to za to ale stoji.


haWranka
23.01.2024 4 z 5

Skvěle jsem se bavila, je to jedna z nejlepších knih série. A to hlavně kvůli mužskému hrdinovi, Tom byl opravdu sympaťák a jeho vědecké řeči mě bavily. Ostatně vůbec ty slovní přestřelky se tu povedly.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (44. týden)

25.10.2020


Knižní novinky (35. týden)

23.08.2020


Citáty z knihy (2)

Ale romány jsou o životě. Román může obsahovat víc pravdy než tisíc novinových článků nebo vědeckých referátů. Umožní vám představit si aspoň na chvilku, že jste někdo jiný – a pak víc porozumíte lidem, kteří jsou odlišní.


Když převládnou emoce, rozum už toho moc nezmůže.


Kniha Prenasledovaná kráska v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených406x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených14x
v Knihotéce224x
v Chystám se číst76x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech3x