Poslední lov přehled

Poslední lov
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/456993/bmid_posledni-lov-fxU-456993.png 4 167 167

Komisař Niémans série

< 2. díl >

Po téměř dvaceti letech přichází autor s pokračováním kultovního thrilleru Purpurové řeky. Komisař Pierre Niemans a Ivana Bogdanovičová vyšetřují vraždu bohatého švábského dědice, jehož tělo bylo nalezeno v Německu.

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , XYZ (ČR)
Originální název:

La Dernière Chasse , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední lov. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (53)

dencazrnu
06.05.2024 5 z 5

Skvěle napsaná kniha, která čtenáře pohltí od samého začátku. Dokonale promyšlená zápletka a postupně gradující příběh vás nenechá vydechnout ani na okamžik. Autor nás tentokrát vzal trošku na „exkurzi“ do německa za dob nacistů, ale rozhodně nečekejte nějaký nudný a historický vyklad. A co musím ještě zmínit je ten výborný konec, který měl držel v napětí až do poslední stránky. Jsem ráda, že v celém příběhu nebylo příliš zběsilých zbytečností, které by knize ubraly na kvalitě. Už se moc těším, až se pustím i do posledního dílu, protože tohle čtení mě opravdu baví :-)

eDex
29.04.2024 5 z 5

Posledni lov je druhym dilem v serii. Po kultovnich Purpurovych rekach, jejichz zfilmovanou verzi zna snad kazdy, se opet potkavame s komisarem Niemansen.
Autor pise jako Le Dieu, a predklada nam hutny pribeh s francouzskou sofistkovanosti, jiskrivy, napinavy, brutalni. Mnohovrstevnaty pribeh ma neotrelou zapletku, skvele vykreslene postavy a par poradnych zvratu.
Malokdo umi odvypravet pribeh, jako Grangé. Dalsi z mych oblibenych autoru.


čef
29.03.2024 4 z 5

Hodně se dozvíme o způsobu lovení zvěře. Ovšem zajímavější je popis lovení pachatele vražd v bohaté rodině v západní části Německa ve Schwarzwaldu. Od autora Purpurových řek však můžeme očekávat také vyšponované emoce na všech stranách a rovněž tak trochu přehnané motivy jednání. Konečný závěr knihy je naneštěstí dosti natahovaný, napětí již po uzavření hlavní linie asi zmizelo v lese. Celkově ale nadprůměrné.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (42. týden)

11.10.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poslední lov v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených201x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených12x
v Knihotéce152x
v Chystám se číst137x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech1x