Pod Kaštanem přehled

Pod Kaštanem https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516817/pod-kastanemmNamAu-YgO-.jpg 4 48 48

Romantická letní komedie o nových začátcích. Příběh o tom, že není vždy všechno tak, jak to na první pohled vypadá a že život s panem Dokonalým je někdy pořádná fuška. Eliška skončila po rozvodu bez peněz, zázemí i nadějných vyhlídek do budoucna. Až ve chvíli, kdy získá takřka vysněnou práci v malé vesničce v Novohradských horách, se začíná zdát, že by mohla mít alespoň trochu štěstí. Jenomže ne všechno je tak, jak to na první pohled vypadá a její nové zaměstnání možná nebude až tolik idylické, jak si původně představovala. A co teprve, když se ke všem jejím problémům přidá jeden neuvěřitelně sexy milionář, starosta s vášní pro pořádání plesů, nerudný truhlář a zoufalá maminka s opuštěným gulášovým stánkem! „Eliška, Lukáš, Adéla, Aleš, pan Kabíček a mnoho dalších. Právě s těmito současníky se potkáte v románu „Pod kaštanem“. A když píšu potkáte ˜– tak mi to věřte. Autorka totiž píše s takovou lehkostí a samozřejmostí, že už od první kapitoly máte pocit, že jste se ocitli přímo mezi aktéry děje. Garantuju vám, že minimálně v jedné z postav se poznáte i vy! – Martina Preissová... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod Kaštanem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Vlajdula
13.05.2024 4 z 5

Takové miloučké, jemné, na relax ideál :).

Gabusza
09.01.2024 5 z 5

To bylo hezký a milý.
Příběh o obyčejné holce Elišce, trochu smolařce, která dělá chyby, ale je velmi odvážná, co si občas pobryndá tričko a co nikdy nebude vysportovaná jako Barbie.

Její momentální nepříjemná situace ji zavede do Jižních Čech do malé vesničky a tam potká partu úžasných lidí,
Lukáše, Adélu, Aleše a pana Kabíčka. S některými bojuje, ale pozná i lásku a splní si svůj největší sen.

Kniha je psaná velmi svižně, se špetkou humoru a lehkostí, je tak autentická, že příběh prožíváte také :)

Moc se mi líbilo i to propojení mezi Eliškou a malou vesničkou, doporučuju, je to opravdu oddychové a příjemně romantické počtení.


MartaPear
08.01.2024 3 z 5

Červená knihovna jak vyšitá, jen ze současnosti. Ubohá mladá žena, bohatý milenec, šlechetný a čestný zachránce... Jen se to odehrává ve vesničce v jihočeském pohraničí. Ale popis jak prostředí, krajiny, reálií, ale i typů lidí a jejich vztahů a problémů ve vsi je velice výstižný a přesný. Anotace - čte se jedním dechem - sedí, jako nenáročné čtení na dobrou noc doporučuji.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knihomolové a další knižní novinky (24. týden)

08.06.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pod Kaštanem v seznamech

v Přečtených59x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených4x
v Knihotéce71x
v Chystám se číst51x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

2022  78%Zámeček
2023  78%Pod Kaštanem