Správné rozhodnutí přehled

Správné rozhodnutí https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135494/pocertena-spravne-ro-135494.jpg 4 126 126

Počertěná / Počertená série

< 2. díl >

Angela se sice vyrovnala s tím, že její otec je Ďábel, ale stále nemůže pochopit, že i ona má speciální schopnosti. A ty ji vždy spolehlivě přivedou do problémů. Takže jestli nechce přijít o Colea, do něhož je beznadějně zamilovaná, musí vstoupit do učení ke svému ďábelskému tatínkovi. Ovšem jak se jí podařilo přenést spolužáky uprostřed vyučování na Havaj, to opravdu nechápe. Zdá se, že ovládnout své schopnosti nebude zas až taková hračka! Vyrovná se Angela se všemi nástrahami?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Bedeviled-The good,the bad,and the ugly dress , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Správné rozhodnutí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

DK197
26.05.2023 5 z 5

KNIHA: Tohle bylo naprosto skvělé. Příběh plný kouzel a potrhlých příhod. Moc se mi to líbilo a užila jsem si to, přestože v mých letech už není hlavní problém to, jaké tričko bych si chtěla vzít do školy... Jenom mě trochu mrzí, že postava ďábla v téhle sérii zatím figuruje spíš jako takový neškodný průvodce, zatímco někteří spolužáci hlavní hrdinky jsou naopak až nečekaně zlí... To mě trochu udivuje, ale budiž.

El@D...
12.06.2020 4 z 5

Stručně o této knize:
Hlavní hrdinkou knihy je dívka jménem Angel, která má zajímavé schopnosti. Tyto schopnosti Angel často dostávají do problémů a trapných situací, protože jsou dost často neovladatelné a dívka moc neví, jak s nimi pracovat. Tyto situace jí pomáhá řešit její nejlepší kamarádka-Gabi a když už dojde na nejhorší, tak i otec Angel.
Máma Angely vždycky říkala, že její táta je sám Ďábel... To ale dívka nevěděla, že tomu tak ve skutečnosti je. Její otec je opravdu Ďábel a veškeré schopnosti má po něm. V knize se také často mluví o Coleovi. Cole je kluk do kterého je Angel zamilovaná. A taky je jedním z důvodů, proč se chce naučit ovládat své schopnosti. Poprosí tedy svého otce o pomoc...

Knihu bych hodnotila spíše kladně. Dobře se mi četla a některé momenty jsou opravdu napínavé. Občas mě ale štvalo chování hlavní hrdinky.


Pasadenka
30.12.2019 5 z 5

Z knížky, která se zdála zajímavá, i když ano přiznávám, pro děti se stala jedna z mích nejoblíbenějších sérií. Angel je jednoduše naprosté zlatíčko a je maximálně roztomilá. Konečně dětská knížka, která stojí za to. I když se nesnaží být vůbec mimo svou věkovou hranici, dokáží si v ní najít to své i některé starší ročníky, a to rozhodně nebývá zvykem. A tedy zcela neobjektivně 5 hvězdiček!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Správné rozhodnutí v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených228x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených17x
v Knihotéce43x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

kouzla škola trapasy

Autorovy další knížky

Shani Petroff
americká
2012  79%Tátův malý andílek
2013  79%Pozor, co si přeješ
2012  80%Správné rozhodnutí
2013  78%Kouzlo lásky
2018  72%Romeo & ... Jak se ta holka jmenuje?