Vyvraždění rodiny Greenů přehled

Vyvraždění rodiny Greenů https://www.databazeknih.cz/img/books/65_/65002/vyvrazdeni-rodiny-greenu-65002.jpg 4 121 121

Philo Vance série

< 3. díl >

Slavný detektiv Philo Vance řeší téměř dokonalý zločin. Dandy Philo Vance s detektivními schopnostmi vyšetřuje napínavý případ rodiny Greenů, jejíž členové byli postupně s úděsnou přesností vražděni. Jedná se tu o jeden z toho druhu zločinu, které bývají řazeny mezi téměř dokonalé.

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Odeon
Originální název:

The Greene Murder Case , 1928


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vyvraždění rodiny Greenů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

haki34
04.10.2023 3 z 5

knihobudková..původně jsem ji měla nachystanou jako audioknihu, ale knihobudka vyřešila...nečetla se špatně (jedno z prvních vydání, psáno lehce archaickým stylem), ale bylo to celé takové...strašně neosobní..členové rodiny postupně umírají jako mouchy, a s nikým to nehne..emoce ? ale kdeže..každý hledí jen sám na sebe, naprostý nezájem, necitlivost..vraha jsem si tipla správně, povedlo se mi odhalit i další utajené rodinné vztahy.. :) (což potěšilo, protože většinou se mi to nestává...)...podtrženo, sečteno - za ten reportérní styl a celkově za příběh, který jsem rodině Greenů nevěřila, dávám hezké 3* a kniha poputuje dál...

Veveova
15.03.2023

Vlastním knihu po babičce, vydanou kolem roku 1930, našla jsem jí náhodou a protože jsem vyrostla na detektivech Columbo a Kojak, tak se mi kniha moc líbila.


rosalee3974
23.01.2023 5 z 5

Hned na úvod musím přiznat, že jsem se k této detektivce dostala díky skvělé televizní inscenaci z roku 2002. Pod jejím silným vlivem jsem s chutí sáhla i po knize a nebyla jsem zklamaná. Je to svižně psaná detektivka z 20., či 30. let 20. století, což se mi samo o sobě zamlouvalo již při sledování filmu. Hodně mi připomíná díla sira A. C. Doyla a Agathy Christie, a jelikož jsem na detektivkách především druhé zmíněné prakticky vyrůstala, sedl mi i S. S. Van Dine. Jelikož případ rodiny Greenů nastavil laťku hodně vysoko, jsem zvědavá na další knihy ze série Philo Vance.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vyvraždění rodiny Greenů v seznamech

v Přečtených162x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených8x
v Knihotéce90x
v Chystám se číst39x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x