3x Perry Mason přehled

3x Perry Mason https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76461/x-perry-mason-76461.jpg 5 89 89

Perry Mason série

>

Případ neopatrné nymfy - Případ bázlivé bardámy - Případ roztěkané rudovlásky. Výbor uspořádali František Jungwirth, Milan Stuchlík a Josef Škvorecký. Revizi právnických termínů provedl JUDr. Jaroslav Sodomka. Druhé vydání.

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Odeon
Originální název:

The Case of the Negligent Nymph, The Case of the Hesitant Hostess, The Case of the Restless Redhead


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 3x Perry Mason. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

sajanka
21.12.2023 5 z 5

Velmi ráda čtu knihy, kde se případy projednávají v soudní síni. Metody právníka Perry Masona jsou vynikající. Napsala bych toho spoustu, jak ráda mám tyto příběhy a proč, spokojím se s přidáním palce ke komentářům, se kterými se stotožňuji.

Zemlja
30.08.2023 5 z 5

Bavilo mě to; schopný právník, jeho sekretářka a vyšetřovatel. Perryho jsem si představovala jako vysokého, černovlasého muže. V žádném filmovém zpracování tak myslím nevypadal.


freejazz
15.06.2023 5 z 5

Perry Mason a Phli Marlowe, dvaja skvelí reprezentanti americkej kultúry. dávno tvrdím, že z detektívky človek zistí o spoločnosti podstatne viac, než čítaním sociologických traktátov. a hoci nepatrím k milovníkom tohto žánru, z času na čas si niečo prečítam.
mimochodom sa mi zdá, že toto bol jeden z posledných vydavateľských počinov Josefa Škvoreckého pred odchodom. takže knihu bolo treba aj v knižniciach zahrabať do depozitu, aby sa na jeho meno čím skôr zabudlo. kto bol kulturtrégrom v ideologickom boji komančov proti svetu dnes už nikto nevie. kto bol Josef Škvorecký naopak vie každý vzdelaný človek.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 3x Perry Mason v seznamech

v Přečtených137x
v Doporučených10x
v Knihotéce84x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit2x