Panenka přehled

Panenka https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534692/bmid_panenka-65fbdefdd52d9.jpg 4 308 308

Freyja & Huldar série

< 5. díl >

Přináší jenom zkázu a smrt Malá Rósa si navzdory protestům své matky Dísi z plavby na rybářské lodi přinese domů starou rozbitou panenku, se kterou se ještě večer pochlubí na sociální síti. Ráno je odpudivá hračka pryč a matka mrtvá... O pět let později pátrá sympaticky ošuntělý detektiv Huldar s kolegy uprostřed rozbouřeného moře po lidských ostatcích. Identifikace nalezených kostí ale bude mnohem náročnější, než se zprvu zdá. A aby toho nebylo málo, policii navíc zamotá hlavu brutální vražda bezdomovce. Dětská psycholožka Freya je policií přizvána k jednomu z případů sexuálního zneužívaní nezletilých a opět se tak ocitá po boku Huldara. Jak se postupně ukazuje, několik z dalších kauz k překvapení všech spojuje právě v současné chvíli nezvěstná holčička a její zlověstně zírající panenka... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: audiokniha , OneHotBook
Originální název:

Brúðan , 2018


Interpreti: Klára Cibulková
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Panenka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (72)

anibeni
předevčírem 4 z 5

Po delší době jsem se vrátila k této sérii a Panenka se mi líbila. Není to sice tak dobré jako série o Tóře, ale tenhle díl se mi líbil víc než předchozí Poprava. Jsem zvědavá na další díl.

lalela
27.04.2024 5 z 5

Objevila jsem novou spisovatelku, tak promakané detektivky jsem dlouho nečetla, několik dějových linií, které se nakonec spojí, nejdřív vám to přijde úplně tajemné a nesmyslné, že jako cože, tohle má mít něco společného? a ono fakt jo!!! skvělá detektiva.


uzivatel6305
22.04.2024 3 z 5

Přečetla, respektive poslechla, jsem si díl už asi před dvěma měsíci a protože mě příliš nezaujal, tak jsem psaní komentáře pořád oddalovala a nyní zjišťuji, že kromě ošklivé, smradlavé panenky, houpající se lodi a nijakého vztahu mezi Huldarem a Freyou si již nic moc nepamatuji. To asi mluví za vše. A to se mi ty první díly skutečně líbily.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (10. týden)

06.03.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Panenka v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených406x
ve Čtenářské výzvě49x
v Doporučených9x
v Knihotéce194x
v Chystám se číst144x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech6x