Panejo a strašidelná škola Elvíry Moudré přehled

Panejo a strašidelná škola Elvíry Moudré https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358454/mid_panejo-a-strasidelna-skola-elviry-m-8HB-358454.jpg 5 12 12

Elvíra Moudrá je zelená. Má natahovací uši. A je to učitelka. Ne jen nějaká obyčejná. Je to učitelka v skřítkovské škole. Učí skřítky to, co potřebují k přežití – důkladně se schovat, chodit absolutně potichu, zneviditelnit se, rychle utéct před kočkou, ale hlavně překonat svůj strach. Skřítci se na vlastní kůži učí, co je opravdová hrůza, ale i jak svému strachu nepodlehnout a ochránit sebe i ostatní v nebezpečných situacích. Vždyť strach má velké oči. A co je nejdůležitější pro takového skřítka? No přece umět se co nejdokonaleji skrýt! A nenechat se sežrat kočkou, samozřejmě…... celý text

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Brio
Originální název:

Nototo a strašidelná škola Elvíry Múdrej , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Panejo a strašidelná škola Elvíry Moudré. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Fabiolka
03.04.2024 5 z 5

Knížka byla pro nás (Fabiolka&babička) velmi potěšující překvapení. Neotřelé postavičky s vtipnými jmény a vlastně jsme se kromě jemně ukázaných “životních poučení celé čtení i výborně bavily. Čtení bylo i napínavé a strašidelné, jenže dobře z knížky víme, že strach má velké oči, takže v pohodě.
Panejo, to byla jízda, Matičkoskákavá, přečetly jsme za 4dny. A obrázky ,ty jsou přímo překrásné :).

Karcoolka2210
30.05.2023 5 z 5

Táto kniha bola pre mňa veľmi príjemným prekvapením. Skvelý príbeh, skvelé postavičky malých škriatkov, ktorí môžu malým čitateľom pomôcť prekonávať prekážky. Ilustrácie v knihe sú tiež úžasné. Odporúčam ja, aj všetci predkšoláci, ktorým som túto knihu čítala a náramne si ju užívali, každý deň sa tešili na novú kapitolu a chceli čítať aj pokračovanie, ktoré ale žiaľ nie je :)


Vierka_kikanika
21.11.2018

Knihu som čítala deťom pred spaním, ale priznám sa, že ma neoslovila. Príbehy dlhé, rozvláčne, predvídateľné. Oceňujem však pekné ilustrácie.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Panejo a strašidelná škola Elvíry Moudré v seznamech

v Přečtených16x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst4x