Polib mě ještě jednou přehled

Polib mě ještě jednou https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524541/bmid_polib-me-jeste-jednou-652e8b7eb9dd8.jpg 4 64 64

Osobní strážce série

< 3. díl

Být odvážný neznamená nemít strach. A milovat neznamená být neustále šťastný. V budoucnu i ty, i já nejspíš někomu ublížíme – tomu se nedá zabránit. Ale vím, že když zavřu oči a budu volně padat, budeš tam a chytíš mě. Proto dovol, abych já byla ta, která chytí tebe. A budeš-li si to přát, můžeme padat spolu, pokud mě při tom budeš držet za ruku. Když se Evangelina seznámí s jedním z královských bodyguardů, rozvíří to její veškerý citový svět. Impulzivní Kinsgley přitom naprosto nezapadá do královského dvora a dokonce si musí odsedět trest. Ačkoli už si nechce způsobovat další potíže, princezninu šarmu přesto neunikne. Rozvine se dobrodružný flirt, ovšem za vysokou cenu – když je Eva napadena, chrání ji jako bodyguard Kingsleyův otec a zaplatí životem. A Eva a Kingsley zlomeným srdcem. Když se jejich cesty rozejdou, Eva je přesvědčená, že už ho nikdy nespatří, jenže poté převezme Kingsley otcův bývalý post a dostane za úkol chránit Evin život.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Kiss Me Now , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polib mě ještě jednou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Ann98
15.05.2024 3 z 5

Zatím nejslabší díl. Srdcovka je pro mě stále Ivy a Ryan. Příběh Kingsleyho a Eve byl na mě až moc akční. Chyběla mi mezi nimi jiskra, přišlo mi to cílené spíš na napětí než romantiku mezi hlavními hrdiny. Což je za mě škoda.
Stella Tack umí psát, dokáže do svého díla vložit velkou dávku humoru. Ale tady mi konec přišel vyloženě nepovedený. Celé to bylo až moc komplikované, uspěchané a přitažené za vlasy. Prostě překombinované a tím pádem jsem jen kroutila hlavou, co to má být.
Kniha je rozdělena na dvě části, které dělí rozdíl dvou let. První část, mě bavila moc. Druhá část odehrávající se na prestižní škole byl za mě propadák. Proto jen tři hvězdičky za mě.
Naopak díky tomu jde vidět neuvěřitelný vývoj hlavních postav. Eve je v první části spíš taková rebelka, která jde průšvihům naproti, jen proto, aby si ji rodina všimla (ale ta na ni kašle dál). Naopak v druhé části se z ní stala rozumně smýšlející mladá dívka. I Kingsley se dost změnil. V první části ho dost trápil vztah se svým otcem, byť si to nechtěl přiznat, a dělal kvůli tomu různé blbosti. Škoda, že neměli tolik společného času. V druhé části i z něho se stal rozumný mladý muž, kterého jeho povedení kamarádičkové nestáhli na dno.
Co se mi moc líbí, tak je zapojení starých známých postav do děje, ztřeštěná Ivy a drsná Silver. Naopak, krátká novela na konci za mě byla úplně zbytečná.

MilackovaN
01.03.2024 4 z 5

Třetí díl série o bodyguardech. U mě zatím stále vede příběh o Ryanovi a Ivy. Příběh Kingsleyho a Eve byl ale také vcelku obstojný, jen mi mezi nimi chyběla jiskra. Prostředí školy mi přišlo až za hranou, ale trochu napětí na konci jsem ráda uvítala. V příběhu jsou zmíněné i postavy z předešlých dílů a na konci je i bonus v podobě krátkého příběhu o Alexovi a jeho příteli.


Knihomol_ka
26.02.2024 3 z 5

Znáte tuto sérii od autorky ? Já si první díl šíleně oblíbila. Miluji příběhy o bodyguardech.
Tento díl byl zatím pro mě nejdelší, a trochu se za mě už táhl.
A o čem tento díl je ?
Začínáme vlastně minulostí, kdy zjistíme jak se Evangelina seznámila s Kingsleyem. Tam se mezi nimi pomalinku buduje vztah. Bohužel, ale přijde nečekaná událost a při jedné zásahové akci zemře Kingsleyho otec. Odjede zpět a Evangelina zůstane opět sama. Ponořená do svého smutku.
Pak máme o pár let skok, kdy Kingsley je vyučený bodyguard a dostane za úkol chránit právě princeznu na její škole, jelikož tam prý došlo nejspíše k vraždě. Kingsley z toho není zrovna dvakrát nadšený a to ani Eva, protože se oba nedokážou přes tu událost přenést.... Staré city a láska vyplují opět na povrh. A budou se snažit s tím bojovat.

Pokud jste nečetli předchozí díly tak to vůbec nevadí. Sice se tam ukazují a objevují postavy z předchozích dílů, i tak to za mě není extra důležitý k pochopení děje.
Na konec bych jen chtěla zmínit, že se tu dočkáme i kratšího příběhu o jiném páru, takže za mě takový krásný bonus nakonec.
Jinak já osobně mám ráda styl psaní autorky a hlavně ten humor je nejlepší jaký jsem, kdy četla. Doufám klidně v další díly, jen už by nemusely být tak dlouhé.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Dvůr hurikánů, Válečný král a další knižní novinky (2. týden)

07.01.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Polib mě ještě jednou v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených87x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených4x
v Knihotéce144x
v Chystám se číst108x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech6x

Autorovy další knížky

Stella Tack
německá, 1995
2022  77%Polib mě
2023  74%Polib mě znovu
2023  87%Hraj o svůj osud
2024  78%Polib mě ještě jednou
2024  0%Bojuj o své srdce