Oheň a žár přehled

Oheň a žár
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/314309/bmid_ohen-a-zar-T9W-314309.jpg 3 3 3

Josh Ryan a Jesse Roberts jsou na lovu. Na lovu lidí. Před půl rokem přepadli bandité kolonu vozů a zabili celou Joshovu rodinu. Stopa vede do Apache Flaks - a také do vražedné změti intrik, vášně a vraždění. Ale oni dva umí bojovat. Nejen koltem. Josh musí brzy ukázat, že i spalující vášeň může být silnou zbraní...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oheň a žár. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Luigi1
05.06.2022 3 z 5

Zde musí najít vrahy Joshovovy rodiny.

trudoš
18.04.2021 3 z 5

Oproti prvnímu sešitu téhle mé „provinilé slasti“ jde o výrazně méně lascivní příběh a více tradiční western. Tvůrčí tým tentokrát vsadil na klasiku, třebaže se tím trochu vytratil původní úmysl. Ty dvě sexuální scény, které vyprávění obsahuje, jsou jen slabým odvarem toho, co dokáže nabídnout ta nejpuritánštější harlequinka a navíc jsou evidentně nadbytečné.
Se zápletkou je to ale výrazně zajímavější – větrem ošlehaný mstitel přijíždí do malého městečka na konci světa a zaplétá se do komplikovaných vztahů mezi místními bandity. Celé se to samozřejmě nese ve značně zjednodušené tónině, přesto je každá stránka dějově plně využita. Teprve pár odstavců před koncem jako by autor konečně pochopil, že mu nezbývá příliš mnoho prostoru na všechny dohrávky, a tak mnohé zvraty působí jako typické deus ex machina. Přesto Oheň a žár předčil má očekávání; tedy beru-li v potaz nastavenou laťku brakové kvality. Ty tři hvězdy jsou přespříliš, ovšem i kočičí zlato má svoje kouzlo v moři fádního škváru.


Tivvy
30.04.2019 3 z 5

Četla jsem to před 12 lety a mám tu, ve čtenářskym deníku, poznamenáno: "sex, trapeři a bandité..."

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Oheň a žár v seznamech

v Přečtených3x
v Chci si koupit1x