Děti Luny přehled

Děti Luny
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/115387/bmid_deti-luny-43o-115387.jpg 4 2 2

Říkali si Děti Luny a byli na cestě do země zaslíbené. Clint Parker natrefil na tuhle podivnou sektu náhodou. Ta náhoda však měla změnit jeho život. Jelikož se zamiloval do jedné dívky ze skupiny, souhlasil, že je povede jako zvěd. Á brzy zjistil, že navenek zdůrazňovaná cudnost těchto lidí se za úplňku mění v pravý opak. Clint zažíval žhavé noci - dokud na sebe nepřivolal hněv vůdce sekty. Pak jeho život nestál za zlámaný cent...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Děti Luny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Luigi1
01.06.2022 4 z 5

Clint Parker dělal zvěda a přitom se zamiloval do dívky z této sekty.Na jejich lásku přišel vůdce sekty a od té doby byl Clint pod drobnohledem a jeho život od té doby nestál za nic.

trudoš
11.06.2021 3 z 5

Tentokrát tvůrčí tým vsadil na poctivou zápletku místo impulsivního vývoje, takže Děti Luny mají nejblíže k tomu, co bychom mohli označit za rodokapsový western. Hrdina hned zkraje přijde o celou rodinu a následně zasvětí život pronásledování bezohledných psanců, kteří mu unesli sestru. Cesta za pomstou ho po letech svede dohromady s nezvyklou sektou osadníků, jež mezi sebou za svitu měsíce pravidelně obcují a to s vytrvalostí králíků. Následný vývoj událostí pak jeho odyseu zakončí přesně naplánovanými zvraty, pročež spravedlnosti i lásce je dle očekávání učiněno zadost.
Erotika, pro tuhle sérii tak příznačná, je ovšem pro jednou hodně lehounká, skoro až harlequinkovského ražení, přičemž bych se nezdráhal říct, že byla přidána až poté, co autor text odevzdal nakladateli. Sympatické na tom je, že si vyprávění na nic nehraje – je to příběh podle šablony, která by šla využít pro jakékoliv kulisy, přičemž její kouzlo spočívá právě v té šestákové jednoduchosti. Tady umění fakt nehledejte.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Děti Luny v seznamech

v Přečtených2x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x

Štítky knihy

westerny

Autorovy další knížky

2007  70%Děti Luny
2010  60%V očích nepřítele
2007  50%Zabij pro Angie!
2008  60%Mstitel a bestie
2009  80%Souboj nejlepších