Nestydaté neviňátko přehled

Nestydaté neviňátko https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494382/bmid_nestydate-nevinatko-SEk-494382.jpeg 4 578 578

Dvojice detektivů z oddělení vražd Richard Krauz a Josef Fischer zvaný Chosé vyšetřují nový případ: bestiální vraždu studentky architektury Moniky, kterou vrah uškrtil doma u rodičů, v jejím pokoji. Jako obyčejně nejsou největším nepřítelem zkušených detektivů úskoky zákeřného vraha, ale čas, který letí víc než neúprosně… Ale ne vždy zákonitě dopředu. Minulost se nedá změnit ani vymazat… Události minulého roku pronásledují Krauze, vystupují do popředí a promítají se do současnosti. Kdo Moniku zneu žil a zavraždil? Je smrt bosse, který je taktéž za vražděn, závažnější než smrt mladé studentky? Kdy už konečně skončí ma?ánské vraždy? Kdo přesvědčí prominentní rodiče zavražděné a věčně nespokojeného šéfa kriminálky, že detektivo vé z mordparty dělají, co je v jejich silách?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nestydaté neviňátko. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (128)

Majto
19.04.2024 4 z 5

Tak som skúsil aj druhú knihu tohoto autora a priznávam, že pomaly zháňam aj ďalšie diely tejto série.
Pri čítaní mi už tak nevadili interakcie postáv, ani popisy udalostí z predošlej knihy, no ešte stále mi tam niečo chýba. No už teraz som pomerne spokojný, ako ľahko ma autor vtiahne do svojho sveta. Podobne to mám aj s knihami H. Mankella.

lapagerie
18.04.2024 5 z 5

Znásilnění, vražda a loupež? Ano. A nebo ne? Poměrně jasná zápletka se moc pěkně komplikuje a její rozuzlení je naprostá pecka. A zas ten politický humus, i když teď v jiném podání. Musím říct, že jsem s autorem hodně spokojená.


hnusák
12.04.2024 5 z 5

Čím dál lepší, i když jsem tušil dlouho, že za tím bude někdo zcela jiný, než velela konstrukce pánů detektivů, ale i tak klobouk dolů, šlo to samo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (3)

Všichni mají řečí jako koza bobků, ale když se začne mluvit o práci, už je ticho jako v kostele.


Ste tajemný jak agenti s teplou vodou.


Přítomnost sanitky starší lidi děsí a fascinuje zároveň a nedají si ujít ani jednu příležitost pokochat se neštěstím druhého, protože to znamená, že oni ještě nejsou na řadě.


Kniha Nestydaté neviňátko v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených838x
ve Čtenářské výzvě87x
v Doporučených26x
v Knihotéce244x
v Chystám se číst70x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech9x