Neobyčejné těstoviny přehled

Neobyčejné těstoviny https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471855/bmid_neobycejne-testoviny-aQs-471855.png 5 4 4

Těstoviny jsou jednou z nejrozmanitějších kapitol gastronomie! Není snad nikdo, kdo by je nemiloval. Naučte se s námi připravit pilíře italské kuchyně, jako jsou špagety carbonara, lasagne bolognese nebo rigatoni s gorgonzolou. Nechybí ani nápadité recepty na různé druhy zapečených těstovin či těstoviny s rybami a plody moře. Na své si přijdou i ti, kteří dávají přednost čistě zeleninovým pokrmům, a naše nápady ocení i hospodyňky, které nemají času nazbyt a potřebují pro celou rodinu připravit rychlou večeři. Inspiraci načerpáte i na různé variace lehkých a zdravých těstovinových salátů. Tak listujte a vybírejte!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neobyčejné těstoviny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Snoopi
01.07.2022 5 z 5

Tak trochu té "Itálie" potřebuje mít v domácnosti asi každý - a tato moderní kuchařka nám velmi ráda umožní vstup do zákoutí takové kuchyně, jejíž základním kamenem jsou právě těstoviny. Jako první nás samozřejmě seznámí s jejich různými druhy a nezapomene nabídnout recepty, jak si připravit vlastní těsto. A pak nás čeká příjemný výběr kapitol dle chuti a příležitosti: Rychlé večeře, Italská klasika, Z jednoho pekáčku, S rybami a plody moře, Pro vegetariány. Samozřejmě nechybí skvělé tipy, chytré rady a zajímavosti, o nichž jste určitě neměli ani ponětí.
A to vše servírované s nádhernými fotografiemi, které přímo lákají k... ne, samozřejmě že se fotografií nenajíte, ale určitě nalákají k přípravě zajímavých pokrmů. Akorát ta kapitola "S rybami a plody moře" bude spíše jen pro odvážné :-)


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Neobyčejné těstoviny v seznamech

v Přečtených4x
v Doporučených1x
v Knihotéce3x