Někde mezi přehled

Někde mezi https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494228/bmid_nekde-mezi-V4y-494228.jpg 4 48 48

Příběh pro fanoušky Pět kroků od sebe a Zůstaň se mnou. Sedmnáctiletá Tessa Jacobsová prožila většinu dětství v pěstounských rodinách. Nevěří proto, že si zaslouží lásku – ani od své adoptivní rodiny, natož od kohokoli jiného. Všechno se ale změní, když pozná Skylara, studenta maturitního ročníku ze sousedního města, který je beznadějný romantik. Jejich počáteční zamilovanost rychle přeroste v ten druh lásky, který vídáme jen ve filmech, a Tessa začne věřit, že by si lásku přece jen mohla zasloužit. Dokud nedojde k tragédii. Tessa se probudí sama v nemocničním pokoji, aniž by si pamatovala, jak se tam dostala. Pak se dozví děsivou zprávu: Skylar je mrtvý. Zatímco Tessa hledá odpovědi, Skylarův duch se s ní snaží spojit. Tessa zoufale touží Skylara naposledy spatřit a musí závodit s časem, aby odhalila šokující pravdu o jejich vztahu – pravdu, která by mohla vést k posmrtnému životu. Nyní i jako celovečerní film z produkce Netflixu s Joey King v hlavní roli.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

The In Between , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Někde mezi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

HockeyGirl
15.02.2024 4 z 5

Někde mezi je typ knížky, kterou jsem ještě nečetla. Možná se malinko podobá knížka Zůstaň se mnou, ale to je trošku jiný styl, ale vzpomněla jsem si na ni během začátku čtení knížky. Jedná se o zamilovaný pár, který si užívá léto, ale mají i slabší dny a pohádají se. Ano, je to možná normální, děje se to u všech, ale hlavní "hrdinka" prožívá mezi nádherným létem i dny, kdy její láska zemře při autonehodě a ona po jeho ztrátě zjistí, že duch přítele s ní stále navazuje kontakt. I ona se dostává z nehody svým způsobem, takže musí čelit i tomu, že její zdraví není 100%, ale nakonec se s přítelem shledají. Kapitoly se střídají po a před nehodou. Je to trošku přitažené za vlasy, ale líbilo se mi to, bylo to něco jiného.

JHoralka
17.09.2023 3 z 5

Láska nikdy neumírá.

Krásné, oddechové čtení. Potřebovala jsem vypnout a číst něco nenáročného - což se mi splnilo.

A doporučuji taky film, ten je taky fakt pěkný!!!


Aiden888
12.06.2023 2 z 5

Tak tohle u mě vážně nefungovalo. Samozřejmě, od podobné Young Adult literatury člověk nemůže čekat zázraky, ale třeba takové Hunger Games jsou důkazem toho, že i YA se dá psát poutavě. Nebavilo mě to a knížku jsem dočetla jen proto, že bych si vyčítala nedočíst jednohubku na jedno dlouhé odpoledne. Hlavní hrdinka Tessa mi byla extrémně nesympatická a dvě hvězdy dávám snad jen za docela dojemný závěr a snadnou čtivost celé knihy. Autor se zbytečně nevykecává, ale zároveň mi to nedalo vůbec nic...šíleně velká láska dvou puberťáků, trochu duchařiny, večírek v americkém stylu...nic, co bych neznala z každé druhé komedie na Netflixu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vládce džinů, Spálené mosty a další knižní novinky (33. týden)

14.08.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Někde mezi v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených58x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených8x
v Knihotéce93x
v Chystám se číst60x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

láska pro ženy romantika ztráta blízkých

Autorovy knížky

Marc Klein
americká
2022  80%Někde mezi