Ghost Rider (Robbie Reyes) přehled

Ghost Rider (Robbie Reyes)
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428217/bmid_ghost-rider-robbie-reyes-gX7-428217.jpg 3 23 23

Trýzněná duše. Pomstychtivý přízrak. Hořící dodge Charger! Když Ghost Rider přijede do města, střetává se Peklo s dálnicí. V tomto žhavém pojetí marvelovské legendy vtrhne do kalifornských ulic pekelná spravedlnost! Kdo je Robbie Reyes a v jaký zisk asi doufá za to, že se spřáhne s Ďáblem...? To zjistíte, když jedny z největších moderních myslí komiksu do marvelovského vesmíru vypustí pekelnou koňskou sílu. S válkou o Hillrock Heights zuřící všude okolo a původním Ghost Riderem ženoucím se mu v patách by se měl Robbie raději připoutat - co nevidět mu bude pořádně horko! Obsahuje: Motory pomsty, čast první Odkaz... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Ghost Rider (Robbie Reyes) , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ghost Rider (Robbie Reyes). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

Luigi1
19.07.2023 3 z 5

Od tohoto komiksu jsem čekal podstatně více

ludek.n
11.04.2023 3 z 5

Zbrusu nový Ghost Rider, který v pravém slova smyslu Ghost Riderem vlastně není. Robbie Reyes neuzavřel smlouvu s ďáblem, nejezdí na nadupané motorce a o pomstu neusiluje on, ale jeho alter ego, satanistický masový vrah Eli Morrow. Spojení obětavého a zodpovědného středoškolského studenta, který se stará o postiženého bratra, s duchem mrtvého démonického zabijáka, dává autorům širokou škálu možností, jak na hrdinu nahlížet a do kolika osidel ho zaplést. Poněkud nešťastným se nicméně jeví přeskočení čtyř prvních sešitů po úvodním startupu, neboť čtenář se pak v následujícím pěti sešitovém Odkazu plácá jako moucha v kaluži vody a zoufale hledá souvislosti, které mu unikají tím více, čím se příběh noří hlouběji. Kresba je parádní, ovšem v dvoustránkových kolážích je až neskutečně chaotická a nepřehledná. U některých z nich jsem ani netušil, na co se vlastně dívám, kde mají postavy hlavu a kde patu, o dalších elementech ani nemluvě. Dynamika a drive jsou neskutečné, ale stará pravda "méně je více" tady platí jako vyšitá.


ArkAngel
20.07.2022 2 z 5

Robbie Reyes je skvělým osvěžením postu Ghost Ridera a jeho Dodge Charger je lepší než nějaká hloupá motorka. Máme tu hispánského mladíka, který žije v ghettu a musí se potýkat s životními problémy, jenže tohle příběh s pekelnými entitami prostě neutáhne. Není tu pořádný padouch a my sledujeme víceméně akorát Robbieho. Kresba je jinak příšerná, ta komiks táhne dolů a věřím, že kdyby jej ztvárnil někdo jiný, bylo by možná i mé hodnocení vyšší.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ghost Rider (Robbie Reyes) v seznamech

v Přečtených26x
v Knihotéce29x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Autorovy další knížky

Felipe Smith
americká, 1978
2021  77%Souboj Ghost Riderů
2019  60%Ghost Rider (Robbie Reyes)