Napsáno krví přehled

Napsáno krví https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534362/bmid_napsano-krvi-65f4589c9f181.jpg 5 1386 1386

Robert Hunter série

< 11. díl >

Los Angeles, 5. prosince. Přesně tři týdny do Vánoc. Angela Woodová, mistryně kapsářského řemesla, pro dnešek právě skončila – šest set osmdesát sedm dolarů – to není špatný výdělek za necelých patnáct minut práce. Oslavuje úspěšný den koktejlem a přitom její pozornost upoutá jeden z návštěvníků baru, který se chová hrubě k nějakému starci. Angela se rozhodne dát mu ponaučení a ukradne mu na první pohled drahou koženou tašku. Uvnitř nejsou peníze ani laptop, nic cenného – aspoň ne pro Angelu. Jen černá knížka vázaná v kůži, překvapivě těžká. Zvědavost zvítězí a v pohodlí svého bytu Angela rychle prolistuje kořist. A tehdy začne nejhorší noční můra jejího života. Není to totiž obyčejná knížka – její obsah předčí i tu nejzvrácenější představivost.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , Audiotéka , Bookmedia
Originální název:

Written in Blood , 2020


Interpreti: Jakub Saic
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Napsáno krví. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (348)

FerryTaz
předevčírem 4 z 5

Tak nějak mi příběh připomínal minulé knihy. Samozřejmě opět skvělý příběh, který mě místy iritoval hloupostí určité osoby. Ale je to prostě Carter a jeho postava Hunter. No nic, jde se na prozatím poslední díl série.

Čmeláček
17.05.2024 5 z 5

Tak tohle byl zase hodně zajímavý případ, navíc napsaný za tragických okolností. A i když se mi zdál možná o malinko slabší než ty předchozí, nemůžu přece Chrise Cartera hodnotit hůř než dřív, no ne? Takže i za tuhle knihu ode mě dostává pět stars jako obvykle a velké díky za to, že nepřestal psát. Protože to bych asi fakt nedal! :)


Nuttelka
12.05.2024 audiokniha 4 z 5

Je mi divné nedat Carterovi plný počet :-)) Ale tento díl mě úplně tak neuchvátil a nešokoval jako díly předchozí.. nebo jsem si už na jeho styl tak zvykla, že mě už jen tak něco nerozhodí, nebo mě tento pachatel moc nebavil :-)) Ano, pořád je to dost drsné, něco jako kočka s myší "Chyť mě, když to dokážeš", Huntera miluju, to se jen tak nezmění.. jen prostě tady to není úplná topka (jen můj názor :-) ).. Genesis si zase asi dám trošku s odstupem, abych si poslech užila jako vždy..

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (listopad)

23.12.2020


Knižní novinky (48. týden)

22.11.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Napsáno krví v seznamech

v Právě čtených28x
v Přečtených1 869x
ve Čtenářské výzvě205x
v Doporučených96x
v Knihotéce623x
v Chystám se číst337x
v Chci si koupit155x
v dalších seznamech14x