Nancy Storace přehled

Nancy Storace https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110129/nancy-storace-110129.jpg 3 7 7

Román o lásce mladičké sopranistky Nancy a W. A. Mozarta z pera teprve sedmnáctileté liberecké autorky je procítěným vyprávěním překrásného a skutečného příběhu šťastné i zoufalé lásky mezi talentovanou zpěvačkou a hudebním géniem, který se odehrává ve Vídni koncem osmnáctého století. Radosti i strasti, provázející jejich celoživotní hluboký a čistý vztah, stejně jako život všech dalších mladých a talentovaných hudebníků, kteří se sešli kolem dvora císaře Josefa II., popisuje autorka s bezprostředností a intenzitou svého mládí a kniha si jistě získá srdce nejen mladých čtenářek, ale i všech, kdo si nad ní připomenou kouzlo, hloubku i romantickou naivitu svých prvních lásek na prahu dospělého života.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nancy Storace. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Lucis.s
28.06.2016 2 z 5

Byla jsem zvědavá, jak se tak mladá autorka popere s historickým příběhem. Možná za deset let s více zkušenostmi by mohla být kniha skvělá. Bohužel nyní jsem vnímala použitá slova a způsob vyjadřování autorky víc než samotný příběh a kvůli tomu jsem se nemohla vůbec začíst. Skončila jsem asi v jedné třetině. Dívčí romány ze současnosti by jí slušely víc. Každopádně obdivuju, že se do takového velkého díla pustila :)

Mixy
29.06.2014 4 z 5

Napsáno tak mladou rukou a přesto kniha, která je velice pěkná. Neodsuzujte mladé talenty, protože byste se připravili o velmi příjemný příběh plný romantiky a jemnosti. I když tam není nějaká super akční zápletka, je to velmi pohodová kniha, která se hodí pro nenáročné čtenářky, které vyhledávají odpočinek.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nancy Storace v seznamech

v Přečtených9x
ve Čtenářské výzvě6x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst12x

Autorovy knížky

2012  54%Nancy Storace