Nancy Storace

Nancy Storace https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110129/nancy-storace-110129.jpg 3 7 2

Román o lásce mladičké sopranistky Nancy a W. A. Mozarta z pera teprve sedmnáctileté liberecké autorky je procítěným vyprávěním překrásného a skutečného příběhu šťastné i zoufalé lásky mezi talentovanou zpěvačkou a hudebním géniem, který se odehrává ve Vídni koncem osmnáctého století. Radosti i strasti, provázející jejich celoživotní hluboký a čistý vztah, stejně jako život všech dalších mladých a talentovaných hudebníků, kteří se sešli kolem dvora císaře Josefa II., popisuje autorka s bezprostředností a intenzitou svého mládí a kniha si jistě získá srdce nejen mladých čtenářek, ale i všech, kdo si nad ní připomenou kouzlo, hloubku i romantickou naivitu svých prvních lásek na prahu dospělého života.... celý text

Přidat komentář

Lucis.s
28.06.2016 2 z 5

Byla jsem zvědavá, jak se tak mladá autorka popere s historickým příběhem. Možná za deset let s více zkušenostmi by mohla být kniha skvělá. Bohužel nyní jsem vnímala použitá slova a způsob vyjadřování autorky víc než samotný příběh a kvůli tomu jsem se nemohla vůbec začíst. Skončila jsem asi v jedné třetině. Dívčí romány ze současnosti by jí slušely víc. Každopádně obdivuju, že se do takového velkého díla pustila :)

Mixy
29.06.2014 4 z 5

Napsáno tak mladou rukou a přesto kniha, která je velice pěkná. Neodsuzujte mladé talenty, protože byste se připravili o velmi příjemný příběh plný romantiky a jemnosti. I když tam není nějaká super akční zápletka, je to velmi pohodová kniha, která se hodí pro nenáročné čtenářky, které vyhledávají odpočinek.


Autorovy knížky

2012  54%Nancy Storace

Kniha Nancy Storace je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě6x
Knihotéce1x
Chystám se číst12x