Náhradní princ přehled

Náhradní princ https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504101/bmid_nahradni-princ-7F0-504101.jpg 4 561 561

Prázdniny se kvapem blíží a sedmnáctiletá Jana se na ně nijak netěší. Nemá totiž žádný program a kromě srpnové brigády ji čeká nuda doma. Když se však naskytne příležitost vyrazit na volejbalový turnaj do kempu Mokrá louka, rázem je všechno jinak a Janě přibudou velké starosti. V několika málo dnech musí nutně sehnat kluka, co by ji doprovázel a před partou "zaskočil" za Sebastiana, se kterým chodí skoro rok. Sebastian je sice po všech stránkách naprosto dokonalý, spolehlivý, věrný, něžný, zamilovaný romantik a poeta, nicméně má jednu vážnou vadu a sám s Janou jet nemůže, protože neexistuje. Jana si ho vymyslela, aby se před kamarádkami neshodila a nepřipadala sobě i jim "zaostalá".... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Náhradní princ. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (65)

Ella161
30.04.2023 4 z 5

Nějak teď prokrastinuji a místo učení si čtu další a další knihy od autorky. Opravdu je to jak droga, protože miluju její příběhy!

Tenhle příběh, řekla bych, se řadí k těm lepším. Moc jsem si užila celý ten jejich výlet a spoustu postav si oblíbila. Místy mi přišlo, že Nina a Vanda nejsou ty správné kamarádky, ale za to taková Iveta byla skvělá. I mužské osazenstvo nemělo chybu. Jana mě ze začátku štvala tím, jak se furt vymlouvala, proč Sebastiana neukázat. Byly to dost chabé výmluvy a ani já bych jí nevěřila, že nějakého kluka vůbec má. Neměla si to vůbec vymýšlet, hlavu by jí za to nikdo neutrhl. Také mě štvala tím, jak moc si sebou byla nejistá. Když jí někdo pochválil, tak si hned myslela, že si z ní jen dělá srandu. Každopádně ke konci knihy konečně nějaké to sebevědomí našla, za což jsem na ní byla hrdá.

U autorky mě štve jen jediná věc-otevřené konce. Otevřené konce fakt nesnáším, ale tady to dokážu jakž takž překousnout. Každopádně by mě zajímalo, jestli má autorka knihu, kde nějaký ten konec opravdu je.

Thalin
04.01.2023 3 z 5

Sice mi Jana svý chováním a stavěním se do roli chudinky místy připadala dost otravná, ale pořád to byla jedna z knížek, které mě v pubertálním věku bavily. I když, jak tu padlo, jsou si ty knihy v mnohém dost podobné.


Hakate
28.08.2022 2 z 5

Knihy od Lenky mě doprovázely určité období mých školních let, protože u nás na škole je četla každá holka. Některé příběhy se mi líbily více, některé méně. Po nějaké době, už mi příběhy přišly stejné, jen jiné místo, jiné postavy. Ale princip vždy stejný.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Náhradní princ v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených1 154x
ve Čtenářské výzvě31x
v Doporučených36x
v Knihotéce208x
v Chystám se číst54x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech4x