Pošeptej po větru přehled

Pošeptej po větru https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/28379/bmid_poseptej-po-vetru-v9l-28379.jpg 4 509 509

Šeptej... série

< 3. díl

Být krásná a mít za sebou úspěchy v modelingu je snem (i důvodem závisti) mnoha dívek. Sympatická Monika Váchová prožila svých pár minut slávy a zároveň nebyla ušetřena temnější strany úspěchu, a tak je ráda, že poté, co se s rozvedenou maminkou přestěhovaly do vesničky Blažejov, může chodit do normální školy, mít kamarádky, prožívat běžné radosti a starosti studentského života – a samozřejmě především lásky, na které jí do té doby nezbýval čas. Všechno by ale mohlo být mnohem jednodušší, kdyby se nepustila do nebezpečné hry s city – a kdyby v pasti, co z pomsty nalíčila na frajera Mikuláše, neuvízla sama. Otěhotnět s klukem, který se líbí tolika dalším a věrnost mu moc neříká , rozhodně není to, co plánovala! Monika se ocitá v nezáviděníhodné životní situaci. Musí se rozhodnout, jak dál.Ale která volba je ta pravá? A existuje vůbec ideální řešení? Pošeptej po větru je nový román autorky Lenky Lanczové o lásce, touhách, hledání a cestách, které ne vždy vedou k cíli. Pošeptej po větru uzavírá volnou trilogii (Šeptej do ticha a Zašeptej do vlasů). V knize také vystupuje postava Tomáše Koubka z knih Hořká chuť lásky a Postel plná růží. Tomáš totiž chodí určitý čas s Mikulášovou sestrou Karin.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pošeptej po větru. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (39)

Amneris
15.01.2024 4 z 5

Stejně jako u obou předchozích dílů, i poslední díl jsem přečetla jedním dechem. Zajímalo mě, jak to celé dopadne mezi Monikou a Mikulášem. Konec byl takový dost odseknutý, přitom by pár stránek navíc neuškodilo. Celá série se mi moc líbila, určitě se k ní v budoucnu vrátím :-)

eMKay86
19.12.2023 odpad!

NE! Co je na tom skvělého? Že se kluk, který je ve vztahu, se v prvním díle vsadí, že sbalí modelku (samozřejmě zadaný), zničí jí vztah s fajn klukem (Jáchymem), hraje si s ní? Oplodní ji? Ponižuje jí? A ona furt neví na čem s ním je? K dětem se nemá... a všichni tleskají jaká je to romantika? KDE je ta romantika? Vidím jen, že Monika nemá důstojnost.

Lanczovky mám z mládí ráda, ale tohle fakt ne.

Jediná hezká love story tam byla mezi Oskarem a Moničinou mámou, která by pro dceru udělala cokoliv..


Ajrad1981
28.06.2021 3 z 5

Bylo tam pár dobrých dějových linek, ale ani třetí díl série nemohu hodnotit nijak vysoko, byť je určitě lepší než ten druhý. Prakticky celou dobu jsem přemýšlela, čí paličatost mi leze na nervy víc, jestli Mikulášova, nebo Moničina.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pošeptej po větru v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených1 117x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených39x
v Knihotéce200x
v Chystám se číst51x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

Lenka Lanczová
česká, 1964
2019  81%Těžká noc
2014  80%Život na ostro
2013  81%Dvakrát dospělá
1997  84%Znamení Blíženců
2009  84%Pošeptej po větru